Haberler

Sendikacının Cenazesinde Gözyaşları Sel

Ankara'nın Elmadağ İlçesi Yakınlarında Meydana Gelen Trafik Kazasında Yaşamını Yitiren Türk Sağlık -Sen Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Başkal'ın Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu.

Ankara’nın Elmadağ İlçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Türk Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Başkal’ın cenazesinde gözyaşları sel oldu.

Aynı araçtan yaralı kurtulan, ancak iki ayağı da kırık olan eşi Ganime Başkal, tekerlekli sandalye ile katıldığı cenazede eşine göz yaşı dökerken “Bu sana hiç yakışmadı” diyerek ağıtlar yaktı.

Cenazeye çok sayıda katılım oldu

Sendikacı Mustafa Başkal’ın cenazesine Vali Hakan Yusuf Güner, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş, eski vali ve Mersin Milletvekili Behiç Çelik, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Türk Sağılk-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, il müdürleri, sivil toplum örgütlerinin başkanları, hastane çalışanları, yakınları, ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eşi ağıtlar yaktı, göz yaşı sel oldu

Sendikacı Başkal için Hacı Hidayet Doğruer Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi önünde düzenlenen cenaze töreninde çalışanların göz yaşı sel oldu. Kazadan yaralı olarak kurtulup, iki ayağı kırık olarak tekerlekli sandalye ile cenazeye katılan Mustafa Başkal’ın eşi Ganime Başkal, oğlu Alperen, babası Recep Başkal ile birlikte sinir krizleri geçirdi. Gözyaşı döken Ganime Başkal, “Bu sana hiç yakışmadı” diye haykırarak ağıtlar yaktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title