Haberler

Semerkand Yapı'dan Gayrettepe'ye Kentsel Dönüşüm İrtibat Ofisi

Güncelleme:

Semerkand Yapı, Gayrettepe'de yapmayı planladığı Semerkand Line Gayrettepe projesiyle ilgili olarak irtibat ofisini hizmete açtı.

Semerkand Yapı İş Geliştirme Grup Başkanı Çetin Çapan, vatandaş bilinçlendiği taktirde kentsel dönüşümün önünün açılacağını ve kentin değerinin artacağını söyledi.

İnşaat sektöründeki 25 yıllık tecrübesini kentsel dönüşüm projelerine aktarmaya hazırlanan Semerkand Yapı, kentin nadide bölgelerinden Gayrettepe'nin kentsel dönüşümü için düğmeye bastı. Semerkand Line Gayrettepe projesiyle ilgili olarak kentsel dönüşüm irtibat ofisini geçtiğimiz günlerde Mevlüt Pehlivan Caddesi'nde hizmete açan Semerkand Yapı, öncelikle 25 binadaki hak sahipleri ve yaşayanların projeyle ilgili sorularını bu ofiste yanıtlamayı hedefliyor.
Kentsel dönüşüm irtibat ofisinin açılışına aralarında İş Geliştirme Grup Başkanı Çetin Çapan, Genel Koordinatör Cabir Bayrak ve Proje Geliştirme Direktörü Zafer Kırbıyık'ın da bulunduğu Semerkand Yapı'nın üst düzey yöneticileri bizzat katılırken, açılışa Gayrettepe sakinleri de yoğun ilgi gösterdi.

İddialı Projeler Kentin Değerini Artırır

Açılışla ilgili bir açıklama yapan Semerkand Yapı İş Geliştirme Grup Başkanı Çetin Çapan, dönüşümün en büyük ihtiyaç olmasına rağmen, anlaşmaların kolay sağlanamadığını belirtti. Vatandaş bilinçlendiği takdirde kentsel dönüşümünün önünün açılacağının farkında olduklarını anlatan Çetin Çapan, iddialı güzel dönüşüm projelerinin kentin değerini artıracağını açıkladı.

Habitat Ödüllü İnşaatçılar

Semerkand Yapı'nın kurucu ve yöneticileri, 1990'li yılların başından itibaren meslek edindikleri inşaatçılığı, bireysellikten kurumsallığa taşıyarak günümüze dek devam ettirmişlerdir. Başlangıç itibariyle Esenyurt bölgesinde çalışmalarını yoğunlaştıran, Semerkand Yapı kurucuları, bilgi ve birikimlerinin avantajları ışığında uydukent projeleri gerçekleştirmişlerdir. Özellikle 7 bin 200 konutluk Esenkent ve 5 bin 735 konutluk Boğazköy Konut -3000 konutluk Beylikdüzü projeleri, imar uygulamaları, alt üst yapı üretimiyle aynı ekip tarafından ülkemiz hizmetine sunulmuş ve Habitat Ödülüne layık görülmüştür.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bakmadan Geçme

TOKİ konut ve iş yeri satışı ne zaman? TOKİ açık artırma ne zaman, saat kaçta? ALTIN FİYATALARI DÜŞÜYOR MU? 23 Mayıs canlı altın fiyatları! Ata, yarım, çeyrek, gram altın ne kadar? 23 Mayıs hangi burç? 23 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 23 Mayıs tarihi hangi burç olur? Metin Akdülger Sandık Kokusu dizisinden ayrıldı mı? Sette kriz mi çıktı? EKPSS SONUÇ EKRANI! EKPSS saat kaçta açıklanacak, açıklandı mı? EKPSS sonucu nasıl öğrenilir? Halil İbrahim Özgün kimdir? Halk Tv konuğu Halil İbrahim Özgün kaç yaşında, nereli? Halil İbrahim Özgün biyografisi! Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak? 2024 ASGARİ ÜCRET ARA ZAM! Temmuz ayında asgari ücrete zam geliyor mu? Asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL? GELİNİM MUTFAKTA 23 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128112 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ! Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? #9917 Merkez Bankası Mayıs ayı faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 23 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 23 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 23 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Trafik kazası tespit tutanağı nasıl doldurulur? Kaza raporu E-devlet sorgula! Kaza Tespit Tutanağı nedir, nasıl yazılır?
Piyasaların gözü Merkez'in bugün açıklayacağı faiz kararında! Ekonomistler aynı tahminde birleşti

Piyasaların gözü Merkez'in bugün açıklayacağı faiz kararında! Ekonomistler aynı tahminde birleşti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title