Haberler

Şehit Annelerinden Güvenlik Güçlerine Destek

ANKARA (AA) – Ankara'nın Çubuk ilçesinde, şehit annelerinin de aralarında yer aldığı ev hanımlarının hazırladığı yiyecekler ile çeşitli gıda malzemeleri, terörle mücadele eden güvenlik güçlerine gönderildi.

ANKARA (AA) – Ankara'nın Çubuk ilçesinde, şehit annelerinin de aralarında yer aldığı ev hanımlarının hazırladığı yiyecekler ile çeşitli gıda malzemeleri, terörle mücadele eden güvenlik güçlerine gönderildi.

Çubuk Terör Mağdurları Derneğince başlatılan kampanya kapsamında, güvenlik güçlerine destek olmak amacıyla özellikle şehit yakınları tarafından gözleme, bazlama, tandır böreği ve pastalar ile ilçenin adıyla özdeşleşen Çubuk turşusu hazırlandı.

Dernek binasında toplanan gıda malzemesi, ev yemekleri ve diğer yiyecekler ile öğrencilerin yazdığı mektuplar, güvenlik güçlerine ulaştırılmak üzere Çubuk Emniyet Müdürlüğü organizasyonuyla Mardin'in Nusaybin ilçesine gönderildi.

Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, yaptığı konuşmada, terörle mücadele eden güvenlik güçlerine ilçeden destek olduklarını söyledi.

Güvenlik güçlerinin her zaman yanında olmayı sürdüreceklerini anlatan Şahin, "Özellikle de şehit annelerinin elinden çıkan yiyeceklerin oraya gönderilmesi çok farklı bir anlam taşıyor. Bizim yüreğimizin devamlı onlarla olduğumuzu göstermek anlamında güzel bir organizasyon oldu. Güvenlik güçlerimizi Allah her zaman korusun."diye konuştu.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, güvenlik güçlerinin her türlü ihtiyacı devlet tarafından karşılansa da kendilerinin de destek olmak istediğini dile getirdi.

Çubuk Terör Mağdurları Dernek Başkanı Zeki Avan da şehit anneleri ve gazi yakınlarının kampanyaya önemli destek verdiğine işaret ederek "Çocuklarımız da duygularını dile getiren mektuplar yazdılar. Devletimiz elbette güvenlik güçlerimizin tüm ihtiyaçlarını sağlıyor ama her zaman onların yanında olduğumuzu göstermek için bu etkinliğimizi yapıyoruz." ifadesini kullandı.

Şehit Mehmet Fatih Ata'nın annesi Emine Ata ise oğlunun 1995'te Tunceli'de şehit düştüğünü aktararak, "Terör mağdurları olarak, askerimize ve polisimize destek olabilmek amacıyla bir araya geldik. Gücümüzün ve elimizin yettiğince onlara, ikram amacıyla bir şeyler gönderiyoruz. Gönderdiklerimiz onlara şifa olsun ve güç versin istiyoruz." şekline konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Nusaybin Mardin Politika Güncel Haberler

title