Haberler

Zekeriya Öz'ün Korumaları Geri Çekildi

Güncelleme:

Bolu'ya düz savcı olarak atanan Zekeriya Öz'ün korumaları geri çekildi. Öz'ün talep etmesi durumunda kendisine yeni korumalar görevlendirilecek.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nca (HSYK) 11 Şubat'ta Bolu'ya düz savcı olarak atanan Zekeriya Öz'ün korumalarının geri çekildiği iddia edildi.

KORUMALAR GERİ ÇEKİLDİ

Türkiye'nin gündemini uzun yıllardır belirleyen davalara bakan Zekeriya Öz'ün Bolu'da iki yakın koruması bulunuyordu. HSYK tarafından Şubat ayında Bolu'ya atanan, Nisan ayında da Bolu Adliyesi'nde görevine başlayan Zekeriya Öz'ün yakın korumalarının geri çekildiği iddia edildi.

Öz'ün iki korumasının geri çekilmesinin ardından talep etmesi durumunda Emniyet Müdürlüğü tarafından kendisine koruma görevlendirileceği belirtiliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Bolu Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

METİN:

piyasaları allak bullak ettiniz, pensilvanyalı hainler!

16
22
yanıtYanıtla
vatansever80:

bunlar bu günler için yetiştirilmiş özel olarak egitilmiş cumhuriyet düşmanlarıdır adlarının cumhuriyet savcısı olduguna bakmayın ordumuza kurulan kumpasın en önemli figüranlarıdır savcılık yetkilerinin derhal ellerinden alınmaları gerekir

21
12
yanıtYanıtla
harun resit:

Halbuki seni recep ne kadarda sevmisti :) ama yollariniz ayri dustu dostum simdi güc onda yapilacak bisey yok

21
12
yanıtYanıtla
saffet:

şimdi dikkatli olmalısın sayın öz her an arabanın lastiği patlayabilir , frenler boşalabilir ... bence 2 eski özel harekatcı tut kendi cebinden

17
5
yanıtYanıtla
YAKUT TAŞLI:

NE DE OLSA ERDOĞANLA TEK ÇİZGİDE DEĞİLSEN DE PARALE ÇİZGİDE SAYILSINI. İKİNİDEN BİRİNİ YAMUK ÇIKMADİDĞI MÜDDETCE YOLLARINIZ NORMALDE KESİŞMEZ, AMA GENE DE İHTİYATI ELDEN BIRAKMAMAK LAZIM AYAĞINI KAYDIRABİLİRLER. GELECEK İKTİDAR İÇİN FAYDALI BİR ŞAHİT OLMA İHMALİNE KARŞIN, MEVCUT İKTDAR İÇİN BAŞ AĞRITICI BİR ŞAHİT OLABİLİRSİN.

2
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title