Haberler

Sarıkamış Şehitleri Anılıyor

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Yürüyüşten görüntüler İlçe stadındaki anma programı Konuşmalar Dua edilmesi Çorba ikramı SAMSUN (AA) – Samsun'da Valilik, Havza Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen etkinlik kapsamında Havza Atatürk Evi önünde toplanan grup, Türk bayrakları...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Yürüyüşten görüntüler

İlçe stadındaki anma programı

Konuşmalar

Dua edilmesi

Çorba ikramı SAMSUN (AA) – Samsun'da Valilik, Havza Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü öncülüğünde düzenlenen etkinlik kapsamında Havza Atatürk Evi önünde toplanan grup, Türk bayrakları ve dövizlerle ilçe stadına kadar yürüdü.

Kortejin önünde 100 metre uzunluğundaki Türk bayrağı gençler tarafından taşındı.

Etkinliğe akülü engelli arabasıyla katılan Yücel Coşkun, Sarıkamış Harekatı'nda şehit olan askerler anısına düzenlenen yürüyüşte yer almanın onurunu yaşadığını söyledi.

İlçe stadındaki anma programı, saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı'nın okunması ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Kaymakam Metin Yılmaz, yaptığı konuşmada, "Zaferler ve destanlarla dolu tarihimiz bir o kadar da acı ve trajedi ile dolu. İnsanlar tarihinde, geleceğini ve geçmişini arar. Bizim tarihimizde Çanakkaleler var, Sarıkamışlar var. Bu vatan şehitler yurdu ve şehitler, bu vatanın adeta birer manevi tapusudur." diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karaelmas da şehitlere rahmet diledi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz de Havza'nın cumhuriyet tarihindeki önemine değinerek, "Cumhuriyetin ilk kıvılcımlarının yakıldığı ilçede böylesi anlamlı bir programın yapılması, bizler için çok önemli." diye konuştu.

Okunan duayla sona eren etkinlikte Kızılay çadırında çorba ikramında bulunuldu.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Sarıkamış Samsun Havza Politika Güncel Haberler

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Bayram namazında Gazze protestosu! Biden ve Netanyahu'nun yer aldığı pankartı taşladılar

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

15 yaşındaki Hacer, eski sevgilisi tarafından 120 bıçak darbesiyle öldürüldü

Bakmadan Geçme

Eylem Tok ve oğlu yakalandı mı, nasıl yakalandı? Eylem Tok ve oğlu olayı ne, suçu nedir? Yurt dışı harç pulu ne kadar 2024? #9992 Yurt dışı çıkış harcına zam mı geldi? TV YAYIN AKIŞI 16 HAZİRAN: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Bayram tatilinde bankalar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası bankalar kapalı mı? Bayram tatilinde noterler açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası noterler kapalı mı? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Türkiye-Brezilya Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-Brezilya voleybol maçı saat kaçta? Türkiye-Brezilya voleybol maçı şifresiz canlı izle! Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda AVM'ler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde alışveriş merkezleri çalışıyor mu? #128717 Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak?
Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

title