Haberler

Şanlıurfa'da Sektörlere Yeni Site Alanları Oluşturulacak

Güncelleme:

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kentteki yapılaşma konusunu masaya yatırarak sektörlere yönelik site alanları oluşturacaklarını söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Şanlıurfa'daki müteahhitler ile bir araya gelerek kentteki yapılaşma konusunu görüştü. Çiftçi, "Şehrimizi yatırım kaynağı haline getirmemiz lazım. Çeşitli sektör dallarına yeni yerler yeni site alanları tahsis edeceğiz" dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda müteahhitlerle bir araya gelen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi sektör temsilcilerinin sorunlarını dinleyerek yapılacak olan çalışmalar ile ilgili yol haritası konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Konut yapım alanına açılan bölgelerde alt ve üst yapı çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirten Çiftçi "Merkezde olduğu gibi ilçelerde de çalışmalarımız devam etmekte. Kentimize yeni bulvarlar kazandırmaktayız. Bulvar açma çalışmalarının tamamlanmasının ardından ilçe belediyelerimize koordineli bir şekilde ara arter çalışmalarını bitireceğiz. İnşaat sektörü bizim için önemli bir sektör. Çünkü inşaat durursa bir anlamda şehrimizin gelişmesi de durma noktasına gelir. İnşaat sektörü diğer sektör dallarına göre kentimizde daha çok tercih edilmekte. Büyükşehir Belediyesi olarak elbette sektöre katkı anlamında yeni projelerimizde mevcut" dedi.

'ŞEHRİMİZİ YATIRIM KAYNAĞI HALİNE GETİRMEMİZ LAZIM'

Yatırımcılar ve sektör temsilcilerin desteği ile şehrin canlandırılması gerektiğini belirten Çiftçi "Türkiye yeni bir yola girmiş bulunmakta. Moral ve motivasyonumuzun yüksek olması lazım. Şehrimizi yatırım kaynağı haline getirmemiz lazım. Çeşitli sektör dallarına yeni yerler yeni site alanları tahsis edeceğiz. Bu kapsamda şehrimizi bir bütün anlamında yöneterek el birliği ile kalkınmasını sağlayacağız" dedi.

Toplantının sonunda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye Karaköprü Belediye Başkanlık sürecinde yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Karaköprü Müteahhitler ve İş Adamları Derneği Kurucu Başkanı Serkan Arıcı ve Şanlıurfa İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Önal tarafından başarı plaketi takdim edildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Mehmet Akif İnan Karaköprü Şanlıurfa Yerel Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında? KORAY AYDIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Koray Aydın, nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title