Haberler

Sait Faik Abasıyanık Öğrencilerinin Spor Başarısı

Güncelleme:

Camili Mahallesinde bulunan Sait Faik Abasıyanık Ortaokulu, akademik başarısının yanısıra spor yarışmalarında da büyük başarılara imza atıyor.

2014-2015 eğitim öğretim yılında düzenlenen Hentbol müsabakalarında Sait Faik Abasıyanık Ortaokulu öğrencileri Beden Eğitimi Öğretmeni Ruhi Kavaklı'nın öncülüğünde, Küçükler kategorisinde Sakarya Birincisi, Yıldızlar kategorisinde de İl İkincisi olma başarısını gösterdiler.

Okul öğrencilerinin başarılı olduğu bir diğer spor dalı ise Tekvando. İl genelinde düzenlenen turnuvalarda 7/A Sınıfı Öğrencisi Fırat Uygur, Yıldızlar Kategorisinde Sakarya İl 2.si olarak okulunun müzesine yeni madalyalar kazandırdı.

Tecrübeli eğitimci Hüseyin Koşar'ın müdürlüğünü yaptığı okulda, öğretmen kadrosu eğitimin her alanındaki çalışmalarını tam bir ekip ruhu içerisinde yürütürken, öğrencilerin kazandığı başarılar, özverili çalışmalara büyük moral kaynağı oluyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sait Faik Abasıyanık Kavaklı Sakarya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title