Haberler

Sabri Ülker Vakfı'ndan Sağlıklı İçerikler Artık Cebinizde...

Güncelleme:

Sabri Ülker Vakfı, yaklaşık 155 yıldır hayatımızda olan bir geleneği günümüze taşıyan Ülker Maarif Takvimi uygulamasını zenginleştirerek, takvime ve yeni yıla sağlık katıyor.

Geçmişin nostaljisini yaşatan Maarif Takvimi yenilenerek yeniden hayatımıza giriyor.

Toplumun gıda, beslenme ve sağlıklı yaşam alanında güncel, güvenilir ve bilimsel bilgiye ulaşması için çalışmalar yürüten Sabri Ülker Vakfı, 2017'de bir yeniliğe daha imza atıyor. Nostaljik Saatli Maarif Takvimini mobil uygulama olarak dijital dünyaya taşıyan Ülker Maarif Takvimi uygulamasını sağlıklı yaşam ve beslenme üzerine bilimsel ve güncel içeriklerle yenileniyor. Takvimde; Sabri Ülker Vakfı sağlıklı tarifler, sağlıklı yaşam ve sağlıklı beslenme başlıklarında güncel bilgi ve önerileri topluma ulaştırmayı hedefliyor.

Sabri Ülker Vakfı tarafından içeriği yenilenen Maarif Takvim uygulaması, vakfın en güncel ve bilimsel bilgiler paralelinde derlediği içeriklerle çok daha kullanışlı bir uygulama olarak öne çıkıyor.

Sabri Ülker Vakfı'ndan Sağlıklı İçerikler Artık Cebinizde

Vakfın, "Sağlıklı Yaşam" ve "Sağlıklı "Beslenme" içerikleriyle, sene boyunca dengeli beslenme ve sağlıklı yaşama dair güvenilir bilgilere rahatlıkla ulaşma imkanı sağlayan uygulama, 'Sağlıklı Tarifler' başlığı altında da birbirinden lezzetli yemek tariflerini kullanıcılarıyla paylaşıyor. Maarif Takviminde yer alan tüm içerikler ayrıca sosyal ağlarda da rahatlıkla paylaşılabilecek formatta.

Sağlıklı Yaşama Dair Tüm Soruların Yanıtı Maarif Takvim'de!

İçeriklerin listicle (liste şeklinde içerikler), infografik ve fotoğraflarla desteklendiği Ülker Maarif Takvim uygulamasında, sağlıklı yaşama dair tüm soruların yanıtını bulmak mümkün.

365 gün için farklı başlıklar altında uzun bir çalışma sonucu ortaya çıkan takvim ile kış aylarına özel beslenme, ofiste yapılabilecek egzersiz hareketlerine ilişkin önerilerin yanı sıra, son dönemde sıkça tartışılan farklı diyetlere ilişkin bilimsel gerçekler de yer buluyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sabri Ülker Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title