Haberler

Rusya'da zombi şakası yapan sosyal medya fenomenine soruşturma

Güncelleme:

Rusya'da zombi şakası yapan sosyal medya fenomenine soruşturmaRusya, (DHA)- Rusya'da zombi makyajı yapan ve sağlık çalışanı gibi giyinen sosyal medya fenomeni Ivan Sychev kiraladığı ambulanstan inerek otobüs duraklarındaki insanları korkuttu.

Rusya'da zombi şakası yapan sosyal medya fenomenine soruşturma

Rusya, (DHA)- Rusya'da zombi makyajı yapan ve sağlık çalışanı gibi giyinen sosyal medya fenomeni Ivan Sychev kiraladığı ambulanstan inerek otobüs duraklarındaki insanları korkuttu. Rusya İçişleri Bakanlığı, Sychev'e soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Olay, Rusya'nın Rostov kentinde meydana geldi. Zombi makyajı yapan ve sağlık çalışanı gibi giyinen sosyal medya fenomeni Ivan Sychev kiraladığı ambulanstan inerek otobüs duraklarındaki insanları korkutarak 'şaka' yaptı. Sychev'in takipçilerinden bazıları görüntüleri komik bulsa da bazıları görüntülerin koronavirüs (Covid-19) salgınına yönelik bir gönderme olduğunu ve bu salgından etkilenenlerle dalga geçildiğini savundu.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sychev yaptığı şakanın koronavirüs salgını ile ilgili olmadığını belirtti ancak Rusya İçişleri Bakanlığı Sychev'e yönelik soruşturma başlatıldığını duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, olay karşısında korkan ya da etkilenenlerle iletişime geçileceği ifade edilirken; şakanın yapılması için bir ambulansın kullanılması ve ambulansın sirenlerinin acil durum olmamasına rağmen açılması konusunda soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Medya Rusya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title