Haberler

Ressam Kaynak'ın, "Sonsuzluk" Adlı Eseri Özgürlük Parkı'nda Açıldı

Ressam Tülin Kaynak tarafından yapılan, tamamı doğal taş ve mozaiklerden oluşan "Sonsuzluk" adlı eser, Kadıköy'deki Selamiçeşme Özgürlük Parkı A Kapısı girişinde düzenlenen törenle açıldı.

Ressam Tülin Kaynak tarafından yapılan, tamamı doğal taş ve mozaiklerden oluşan "Sonsuzluk" adlı eser, Kadıköy'deki Selamiçeşme Özgürlük Parkı A Kapısı girişinde düzenlenen törenle açıldı.

Açılış törenine Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk'ün yanı sıra, sanatseverler ve vatandaşlar katıldı.

Ressam Kaynak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mozaik çalışmalarına 15 yıl önce başladığını ve Amerikalı mozaik sanatçısı Soria King ile çalıştığını ifade etti.

Kendi atölyesinde resim çalışmaları ile birlikte yürüttüğü mozaik çalışmalarından bazılarını Gaziantep'te düzenlenen Uluslararası Mozaik Yarışmasına sunduğunu belirten Kaynak, "Bu yarışmada ikincilik ödülü aldım. Bu çalışmalarımı halkla buluşturmak istedim. Kadıköy Belediyesi ile ortaklaşa bu projeyi gerçekleştirdik" dedi.

Kaynak, kendi atölyesinde yaptığı "Sonsuzluk" adlı eserin, tamamının doğal taş ve mozaiklerden oluştuğunu, boyutunun ise 158x458 santimetre olduğunu kaydetti. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Özgürlük Parkı Selami Öztürk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title