Haberler

Son dakika: Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Nobel ödüllü Türk bilim adamı Aziz Sancar'ı kabul etti

Güncelleme:

Son dakika haberler: - Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Nobel ödüllü Türk bilim adamı Aziz Sancar'ı kabul etti Nobel ödüllü Türk bilim adamı Prof. Dr. Aziz Sancar, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edildi.

- Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Nobel ödüllü Türk bilim adamı Aziz Sancar'ı kabul etti

BAKÜ - Nobel ödüllü Türk bilim adamı Prof. Dr. Aziz Sancar, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev tarafından kabul edildi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Nobel ödüllü Türk bilim adamı Prof. Dr. Aziz Sancar'ı kabul etti. Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Sancar'ın 2. Karabağ Savaşı'ndaki zaferinden dolayı Cumhurbaşkanı Aliyev'i tebrik ederek, tüm Türk dünyasının bu zaferden gurur duyduğunu ifade ettiği aktarıldı.

Tebrik için Sancar'a teşekkür eden Aliyev ise, 2. Karabağ Savaşı sırasında Azerbaycan'ın haklı davasına gösterdiği desteğe ve Azerbaycan'ın sesini dünyaya ulaştırma için gösterdiği çabalar nedeniyle kendisini takdir ettiğini belirtti. Savaş sırasında Ermenilerin Gence'yi bombalaması sonucu anne ve babasını kaybeden bir çocuğa Sancar'ın yardım ettiğini hatırlatan Aliyev, bunu büyük bir insanlık örneği olduğunu kaydetti.

Türk dünyasının önemli bir şahsiyeti olan Sancar'ın Azerbaycan'a ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhurbaşkanı Aliyev, Azerbaycan halkının Sancar'a bir bilim adamı ve vatansever olarak büyük saygı ve sevgi duyduğunu vurguladı. Aliyev ve Sancar görüşmenin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İlham Aliyev Aziz Sancar Azerbaycan Politika Güncel Haberler Son Dakika

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

İmamı okla vuran saldırgan, şortlu birinin namaz kılmasına sinirlenmiş

İmamı okla vuran saldırgan, şortlu birinin namaz kılmasına sinirlenmiş

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

Bakmadan Geçme

ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var? 27 Temmuz 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, KARİYER, SAĞLIK burç yorumları! 27 Temmuz burç yorumları nedir? Kripto emojileri X platformundan kaldırıldı mı? Kripto emojileri neden kaldırıldı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 26 Temmuz günün maçları nereden izlenir? İstihare namazı nasıl kılınır? İstihare namazı kaç rekat? İstihareye nasıl yatılır? Rüyada gül görmek ne anlama gelir? Rüyada kırmızı gül görmenin anlamı nedir? SearchGPT nedir? SearchGPT nasıl kullanılır, özellikleri neler? Koç kadını ve Terazi erkeği uyumlu mu? Koç kadını ve Terazi erkeği aşk uyumu nedir? Koç kadını ve Terazi erkeği anlaşabilir mi ? Çakal kaza mı yaptı? Rapçi Çakal nerede kaza yaptı, ne oldu? Kamala Harris kimdir? Kamala Harris kaç yaşında, nereli? Kıyma 4. Sezon 2. Bölüm ne zaman yayınlanacak? Kıyma dizisi nerede yayınlanıyor, konusu ne? Emekli maaş farkları ne zaman yatacak Emekli maaş farkları yattı mı, nasıl sorgulanır? 4A, 4B, 4C emekli maaş farkı sorgulama ÖTV indirimi gelen araçlar hangileri? ÖTV indirimi hangi araçları kapsıyor ? ÖTV indirimi fiyatları ne kadar düşürecek? Cem Özkök kimdir? Cem Özkök kaç yaşında, nereli?
Bazı il ve ilçeleri sayıp 'Sizden nefret ediyorum' diyen Mardinli Marilyn Monroe hakkında suç duyurusu

Bazı il ve ilçeleri sayıp "Sizden nefret ediyorum" diyen Mardinli Marilyn Monroe hakkında suç duyurusu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title