Haberler

Trabzon'da Pistten Çıkan Uçak, Kütüphane Olacak

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde Trabzon Havalimanında pistten çıkan Pegasus Havayolları uçağı, Trabzon'da kütüphaneye dönüştürülecek.

Trabzon Havalimanı'nda 13 Ocak akşamı iniş sırasında pistten çıkan Pegasus Havayolları uçağı Trabzon'da kütüphane olacak.

SİGORTA BORCU ÖDENECEK

Trabzon Havalimanına indikten sonra pistten kayarak denize doğru sürüklenmesi neticesinde çekilen uçağın hazırlanan raporlarla birlikte tekrar uçabilecek düzeye yükselemeyeceğinin 24 Ocak tarihinde açıklanmasının ardından harekete geçtiklerini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, "Pegasus Hava Yolları Başkanı Sayın Ali Sabancı ve firma yetkilileri ilk etapta bu konuya çok sıcak yaklaştılar.

ONAYLANIRSA UÇAK KÜTÜPHANEYE DÖNÜŞECEK

Fakat uçağın kiralanmış bir uçak olduğunu ve mülkiyetinin kendilerine ait olmadığını, sigorta şirketlerinin de olduğunu, bu münasebetle bu iş ve işlemler neticesinde ödenecek bir sigorta borcu da olsa da onu da kendilerinin üstlenebileceklerini ifade ettiler.

Uçağı Trabzon'a kültürel ve sosyal amaçlı olarak bırakmayı ilk etapta düşünce olarak çok olumlu karşıladıkları, bu konuda gayret göstereceklerini ve talebimizi değerlendirip sonucunu bizle bildireceklerini söylediler" şeklinde konuştu.

HİÇBİR YOLCU ZARAR GÖRMEDİ

162 yolcunun ve 6 mürettebatın hiç birinin burnunun kanamaması ve hayat kaybı olmaması sonrasında bir kez daha geçmiş olsun dileklerini paylaşan Başkan Gümrükçüoğlu, "Böyle sosyal bir sonuçla birlikte bu üzücü hatıranın etkisinin azaltılması ve şehrin kuşaklarına, kültürü ve sanatına hizmet eden bir mekan haline getirilmesinin iyi olacağını düşünmekteyiz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Ali Sabancı Trabzon Pegasus Komik - İlginç Kültür Sanat Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

MUHASEBECİ:

DÜŞTÜĞÜ YERDE TAM DENİZE NAZIR NİGHT CLUB YAPILSIN , TAVŞAN KIZLARLA SERVİS YAPILIRSA İNANIN ÇOK MÜŞTERİSİ OLUR

13
35
yanıtYanıtla
sami:

sizde her gece ordan çıkmazdınız bırakın insanlığa çocuklara yararlı birşey olsun

19
3
yanıtYanıtla
KAALAŞ:

Trabizana yakışır şekilde umuma açık halkla ilişkiler bürosu açılsın

yanıt1
yanıt0
Yusuf:

Tebrikler sami kardeş

yanıt1
yanıt0
Buratino:

Uçaklarınız bakımsız, pilotlarınızın çoğu tecrübesiz. Umarım bu olay sonrasından kendinize çeki düzen verirsiniz.

4
8
yanıtYanıtla
Ya herro ya merro:

Okuyan yazan çizen İsveç devletine gönderin biz de kitap okuyan çok az.

2
6
yanıtYanıtla
Ali:

Cennet ucuz değil, cehennem lüzumsuz değil...

2
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

super olur dusuncenız cok ıyı olur ve tıabzon ıcın deyısıklık olur

4
0
yanıtYanıtla
murat:

Meydan parkının tam ortasına koyun bence içinide güzelce dizayn edin

3
0
yanıtYanıtla
Hasan:

Iyi dusunulmus Ama para var isin ucunda gerek yok kutupane sanki bana kitap okuyan cok ya ucagi kutupane yaparlarsa tahminim bizim cenimizden cikacak cunki ucagi devlete kiraya verecekler ceplerini dolduracaklar zaten bu pegasus hic sevmem cocuklardan bile yetiskin parasi aliyor 2 yasini doldurmussa

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title