Haberler

Özkan'dan Demirci Marangoz ve Benzerleri Odasının yeni yönetimine başarı dileği

Güncelleme:

Karacabey Demirci Marangoz ve Benzerleri Odası, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongrede yeniden başkan seçilen Nedim Sındıran ve yönetim kurulu ile birlikte, Belediye Başkanı Ali Özkan'ı makamında ziyaret etti.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Demirci Marangoz ve Benzerleri Odası Başkanı Nedim Sındıran ve oda yönetimini makamında ağırladı. Gerçekleşen görüşmede, sanayi bölgesi başta olmak üzere çeşitli konular da istişare edildi. Başkan Özkan, yeniden göreve seçilen Sındıran'ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Gerçekleşen görüşmede, yeni yönetimle bir araya gelen Belediye Başkanı Ali Özkan tebriklerini ileterek, çalışmalarında başarılar diledi.

Sanayi bölgesinde başlayacak çalışmalar konuşuldu

Sohbette ayrıca sanayi bölgesinde yakında başlayacak olan içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hatlarındaki yenileme çalışmaları ile ilgili de çeşitli istişareler yapıldı.

BUSKİ Karacabey Şube Müdürü Koray Şahiner de görüşmeye katılarak, altyapı çalışmalarıyla ilgili oda yönetimine ayrıntılı bilgilendirmelerde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ali Özkan Karacabey Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title