Haberler

Özhaseki'den Teşekkür Mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Bize oy veren, vermeyen tu¨m vatandas¸larımıza, birlikte yu¨ru¨mekten o¨mru¨mu¨n sonuna dek onur duyacagˆım AK Parti tes¸kilatlarımıza, Milliyetc¸i Hareket Partisi tes¸kilatlarına, sec¸imlerde go¨rev alan tu¨m sandık go¨revlilerimize,...

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Bize oy veren, vermeyen tu¨m vatandas¸larımıza, birlikte yu¨ru¨mekten o¨mru¨mu¨n sonuna dek onur duyacagˆım AK Parti tes¸kilatlarımıza, Milliyetc¸i Hareket Partisi tes¸kilatlarına, sec¸imlerde go¨rev alan tu¨m sandık go¨revlilerimize, gu¨venlik gu¨c¸lerimize ve degˆerli basın mensuplarımıza tes¸ekku¨r ediyorum." ifadelerini kullandı.

Özhaseki, Twitter hesabından 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimleri sonrası teşekkür mesajı yayımladı.

AK Parti'nin bir yerel yo¨netimler hareketi olduğunu belirten Özhaseki, "AK Partimizin tecru¨besinden ilhamla kültürden sanata, kentsel yenilemeden yes¸il alanlara, ulas¸ımdan akıllı s¸ehirlere, sosyal projelerden kadınlarımıza, yarınlarımızın teminatı genc¸lerimize ve c¸ocuklarımıza yo¨nelik 111 proje­mizle Ankaramız ic¸in 'Niyet hayır, akıbet hayır' dedik ve ekibimizle yola revan olduk." değerlendirmesini yaptı.

Projelerinin her detayındaki odak noktasının insan ve Ankara olduğunu bildiren Özhaseki, şöyle devam etti:

"I·stisnasız tu¨m projelerimizi; go¨nu¨l belediyeciligˆini temel alan bir anlayıs¸, derin bir tecru¨be ve kavrayıs¸, uzun soluklu bir ekip c¸alıs¸masıyla hazırladık ve sizlere sunduk. Projelerimizi sizlerle paylas¸maktan her defasında ayrı bir heyecan duyduk. Yaptıgˆımız yu¨zlerce toplantı, miting ve programlarda, Ankara'mıza bir so¨z verdik: Ankara'mızı, u¨lkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine uygun hale getirmek, du¨nyaya o¨rnek bir bas¸kent yapmak, 'ben' degˆil 'biz' merkezli, s¸effaf ve istis¸are odaklı bir yo¨netimi hakim kılmak ic¸in gecemizi gu¨ndu¨zu¨mu¨ze katacagˆımız konusunda Ankara'mızla ahitles¸tik. Sec¸im gu¨nu¨ geldi ve Ankara'mız kararını verdi.

Bizler, milletimizin kararının tu¨m kararlardan, milletimizin sec¸iminin tu¨m sec¸imlerden u¨stu¨n oldugˆu inancını esas alan kutlu bir davanın neferleriyiz, kadim bir medeniyetin evlatlarıyız. Bu kutlu davadan aldıgˆımız her­ bireyiyle 31 Mart 2019 Mahalli I·dareler Sec¸im sonuc¸larının bas¸ta Ankara'mıza, u¨lkemize ve milletimize hayırlı, ugˆurlu olmasını diliyorum. U¨lkemizin her noktasında go¨rev alan belediye bas¸kanlarımızı canı go¨nu¨lden kutluyorum. 17 yıldır su¨rdu¨ru¨len c¸ıgˆır ac¸an hizmetleri su¨rdu¨rmeleri noktasında bas¸arılar diliyor, aldıkları go¨revleri birer bayrak yarıs¸ı olarak go¨rmelerini temenni ediyorum."

"Ömru¨mu¨n sonuna dek onur duyacagˆım"

Cumhur I·ttifakı'nın, 15 Temmuz darbe girişiminde s¸ehit, gazi ve meydanlardaki kahramanlarla birlikte kurulduğunu vurgulayan Mehmet Özhaseki, şunları kaydetti:

"24 Haziran'da oldugˆu gibi 31 Mart sec¸imlerinde de yine tarihi bir oy oranıyla milletimiz nezdindeki gu¨veni bir kez daha tazeledi. Cumhur I·ttifakı'yla u¨lkemize kurulan tuzakları birer birer as¸an, irade, basiret ve feraset timsali liderligˆiyle bizlere her daim gu¨venen Genel Bas¸kanımız, Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogˆan'a, cesur ve dirayetli siyaset adamı Milliyetc¸i Hareket Partisi Genel Bas¸kanı Sayın Devlet Bahc¸eli'ye hu¨rmet ve s¸u¨kranlarımı arz ediyorum.

Bize oy veren, vermeyen tu¨m vatandas¸larımıza, birlikte yu¨ru¨mekten o¨mru¨mu¨n sonuna dek onur duyacagˆım AK Parti tes¸kilatlarımıza, Milliyetc¸i Hareket Partisi tes¸kilatlarına, sec¸imlerde go¨rev alan tu¨m sandık go¨revlilerimize, gu¨venlik gu¨c¸lerimize ve degˆerli basın mensuplarımıza tes¸ekku¨r ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Özhaseki AK Parti Ankara Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title