Haberler

Özel Sporcumuz 4 Madalya Birden Kazandı

Güncelleme:

Fatih Mehmet Karahan, İç Anadolu ve Karadeniz Bölgesi Atletizm, Masa Tenisi ve Yüzme Şampiyonalarında yüzmede 4 madalya aldı.

Konya Büyükşehir Belediye spor'dan Fatih Mehmet Karahan Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu'nca Konya'da yapılan İç Anadolu ve Karadeniz Bölgesi Atletizm, Masa Tenisi ve Yüzme Şampiyonaları'nda yüzmede 4 madalya birden aldı.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen, İç Anadolu ve Karadeniz Bölgesi Atletizm, Masa Tenisi ve Yüzme Şampiyonaları Konya'da yapıldı.

Şampiyonanın açılışına Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz, Özel Sporcular Spor Federasyonu Asbaşkanları Aydın Koç, Efkan Korkmaz, Özel Sporcular Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Büyükşehir Belediye spor Başkanı Cevdet İşbitirici katıldı.

Şampiyonaya 39 İlden 51 spor kulübünü temsilen 404 sporcu, antrenör ve idareci katılırken; Konya Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nden Fatih Mehmet Karahan, yüzme branşında 4 madalya birden alarak kulübünü ve Konya'yı en güzel şekilde temsil etti.

Başarılı sporcu 100 metre serbest ve 100 metre kelebekte birinci olurken 50 metre kelebekte ikinci, 200 metre serbestte üçüncü oldu. Karahan, bu başarısıyla 23-25 Mayıs tarihlerinde Denizli'de yapılacak Türkiye Yüzme Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Büyükşehir Belediyespor Karadeniz Bölgesi Konya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title