Haberler

Sancaktepe'de Altı Çocuk Kayboldu

Güncelleme:

Sancaktepe'de 14 yaşlarındaki 6 çocuktan dün öğle saatlerinden beri haber alınamıyor.

Sancaktepe'de birbirleriyle vakit geçirmek için ailelerinden izin alan 6 çocuğa öğle saatlerinden beri ulaşılamıyor. Çocukların aileleri, gelecek mutlu haberleri gözyaşları içinde bekliyor.

PARKA GİDEN ÇOCUKLARDAN HABER YOK

İstanbul Sancaktepe'de dün öğle saatlerinde 6 arkadaş birlikte vakit geçirmek için ailelerinden izin aldı. Üzerlerindeki sırt çantalarıyla parka giden çocuklardan bir daha haber alınamadı.

ARAMA ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Ortaokul 8. sınıf öğrencisi oldukları öğrenilen S.Y., B.K., A.K., M.Ç., A.K. ve B.İ Y. isimli çocuklar için arama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 6 çocuğun ailesi çocuklarından haber alabilmek için bekleyişlerine devam ediyor.

"DÜN 12'DEN BERİ HABER YOK"

En son çocuklara parka kadar eşlik ettiğini söyleyen A.K.'nin annesi Ayşegül Kuru, ortada anormal bir durumun dikkatini çekmediğini söyledi. B.K'nin annesi Emine Küçük ise, "Dün 12'den beri haber yok. Ulaşamıyoruz kendilerine. Geceden beri arıyoruz ama ulaşamıyoruz" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

"SABAH SOSYAL MEDYADAN YAZIŞIYORDU"

"En son perşembe günü kızlar ben yokken buraya gelmiş" diyen M.Ç'nin annesi Hanife Ç., "Çocuğum cuma sabah saat 6'da kalktı sosyal medyadan yazışıyordu. Bende tableti elinden aldım. O da elimden zorla geri aldı. Tekrar konuşma sayfasından çıktı, öyle göremedim.

"HALA HABER YOK"

Sonra ben onunla konuştum biraz, bana sarıldı. Sonra ben işe gittim. Akşam üzeri saat 3.30 gibi eşim aradı 'Hanife daha oğlum gelmedi' diye. Diğer arkadaşının ailesiyle görüştüm hemen ama o gün bu gündür haber yok. Saat 6 gibi çocuk asayişe başvurduk. Gece saat 12'de de gittik, bugün de gittik ama haber yok daha" şeklinde konuştu.

"HEPSİNİN ÇANTASI VARDI, OKUL TATİL OLUYOR OKULDAN GELİYORLARDIR DİYE ÖNEMSEMEDİM"

En son çocukları kendisinin gördüğünü söyleyen Ayşegül Kuru, "En son çocukları ben gördüm zaten. Benim engelli çocuğum var. Hastaneden geldik oğlumla, 'Anne ben biraz arkadaşlarımla görüşeyim mi' dedi. Bende izin verdim. Gittik çocuklardan beşi oradaydı, 6. çocuk benimdi. Bir saat görüşeceklerini söylediler, tamam dedim. Merkezdeki parka götürdüm onları bıraktım. Sonra aradım tekrar, 'Cuma namazına gideceğim' dedi. Bir daha ulaşamadım. Hepsinin çantası vardı. Okul tatil oluyor, okuldan geliyorlardır diye önemsemedim" dedi.

"10-15 MİLYARI NEREDEN BULSUN"

M.Ç'nin babası Gökhan Çolak ise, "İllaki çocukları yönlendiren biri var. ya arkadaş çevresi ya da başka birisi. Benim çocuklarım Sultabeyli'ye dolmuşla gidecek çocuklar değiller. ya kızlar yönlendirdi ya da başlarında birisi var bu çocukların. Eğer arkadaşlarının dediği gibi paraları varsa muhakkak birisi yönlendirdi. Ben esnaf adamım bulamıyorum, bu 6 çocuk 10 milyar-15 milyar nereden bulsun" dedi.

Polis, çocukları arama çalışmalarına devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sancaktepe İstanbul 3.Sayfa Güncel Haberler

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

İstanbul'da pastanede silahlı çatışma: 3 ölü, 5 yaralı

O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

O anlar kamerada! Okuldaki mezuniyet kutlamasında helyum gazlı balon patladı

Bakan Şimşek: Vergi kaçakçılarını ihbar edenlere ikramiye

Bakan Şimşek: Vergi kaçakçılarını ihbar edenlere ikramiye

Ayhan Bora Kaplan: Bir tanem sözü yanlışlıkla ağzımdan çıktı

Ayhan Bora Kaplan: Bir tanem sözü yanlışlıkla ağzımdan çıktı

500

Yorumlar (24)

Vatandaş :

SANCAKTEPEDE ENSAR VAKFI VARMI ARKADAŞLAR. . . . . SADECE SORDUM HEMEN ALINMAYIN. . :)

33
9
yanıtYanıtla
Vatandaş :

Basit bir soruydu sadece neden alındın beynelminel kardeş. . ??Sen suçluluk psikolojisi ile saldırıp itirafta bulundun şimdi , hani derlerya semeri koyunca yarası olan eşşek meydana çıkar diye tamda öyle oldu yani. . :)

yanıt1
yanıt0
efe:

burdan bıle sıyaset yapıyorsun yazık sıze 6 çocuk kayıp 6 aile kan ağlıyor sızın yaptıgınız seye bakın yazık size. . . .

25
7
yanıtYanıtla
dikkat:

17 yasa kadar facebook yasaklanmali. para yaptirimi yapilmali . . cocuklar , ne oldugu belirsiz kisilerle cetlesiyorlar, konusuyorlar cok tehlikeli.

30
2
yanıtYanıtla
KAMİL:

ÇOCUKLARIN ELLERİNE YARIM EKMEK VERİP SABAHTAN AKŞAMA KADAR SOKAKTA BIRAKAN İNSANLAR VAR. . . AZ ÇOCUKLARINIZA BAKIN YA. . .

24
0
yanıtYanıtla
aziz:

vakıflara bakın ilk önce

13
10
yanıtYanıtla
ccc:

Ensar vakfına bakıverin belli mi olur?

12
11
yanıtYanıtla
demir:

vakıflara gidin bakın kesin ordadır

15
8
yanıtYanıtla
kesin:

işide katılmışlar.

14
8
yanıtYanıtla
KARA:

AKKOYUNLARIN KİNİ YEMEDEN DURAMIYO İNSANCIKLAR

10
8
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title