Haberler

    Oyunseverlere Özel Fare: Logitech G502 Proteus Spectrum Gaming Mouse

    G502 Proteus Spectrum, markanın güçlü ve hassas optik sensörü PMW3366 sayesinde maksimum performans ve izleme isabeti sağlıyor.

    G502 Proteus Spectrum, markanın güçlü ve hassas optik sensörü PMW3366 sayesinde maksimum performans ve izleme isabeti sağlıyor.

    G502 Proteus Spectrum'da yer alan özel Logitech G Delta Zero optik sensör teknolojisi, izleme kabiliyetini artırıyor. Sahip olduğu 200 ile 12.000 arasında değişebilen muazzam DPI aralığı; sıfır sensör ivmesi, sıfır düzeltme ve filtreleme ile sıfır piksel yuvarlama sunuyor.

    Dünyanın en iyi DPI sensörüyle gelişmiş yüzey ve ağırlık ayarlarına sahip olan mouse, kişiselleştirilebilir RGB aydınlatma özelliğiyle, oyun esnasında performansın artmasını da sağlamakta.

    Dokulu kauçuk kavrama yerleri ve özel tuş yerleşimiyle konforlu tutuş hissi yaratan G502 Proteus Spectrum, çift yönlü ultra hızlı kaydırma tekerleğiyle fark yaratıyor. Logitech Oyun Yazılımı kullanılan modelde, 16,8 milyon renk spektrumu ve parlaklık ayarı yapılabiliyor. Her stile uygun yapılandırılıp ışık motifleriyle canlandırılabilen model, kişiselleştirilebilir RGB aydınlatma özelliğiyle, Logitech'in diğer RGB modelleriyle senkronize edilebiliyor.

    G502 Proteus Spectrum'a 3,6 grama kadar ağırlık yerleştirerek ağırlık ve denge merkezi ayarlanabiliyor. Logitech Oyun Yazılımı kullanılarak, 11 programlanabilir tuştan her birine istenilen herhangi bir komut veya makro kolayca atanabiliyor.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Logitech Ekonomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title