Haberler

Osmancık'ta Pehlivan Müsabakada Bayıldı

Güncelleme:

Çorum'un Osmancık ilçesinde düzenlenen Geleneksel Pirinç Festivalinde yapılan Yağlı Pehlivan Güreşlerinde, bir güreşçi rakibinin müdahalesi ile yere yığıldı.

Çorum’un Osmancık ilçesinde düzenlenen Geleneksel Pirinç Festivali kapsamında yapılan ve 350 gürşçinin katıldığı Yağlı Pehlivan Güreş müsabakalarında bir güreşçi, rakibinin müdahalesi ile fanalaşarak yere yığıldı.

Çorum’un Osmancık ilçesinde düzenlenen Geleneksel pirinç Festivalinde yapılan yağlı pehlivan güreşlerinde er meydanına çıkan 350 pehlivan kıran kırana bir güreş sergilerken, güreşçiler arasında çekişmeli ve sert maçlar yapıldı. Başpehlivanlığı Sungurlulu hemşerimiz Ünal Karaman’ın aldığı müsabakalarda, bir güreşçi rakibinin müdahalesi ile yere yığılarak baygınlık geçirdi.

Çorum’un Osmancık ilçesinde düzenlenen Geleneksel pirinç Festivalinde yapılan yağlı pehlivan güreşlerini Osmancık Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Belediye Başkanı Hamza Karataş, Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Ermiş, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Ak Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya, CHP İlçe Başkanı Yunus Özbek, Osmancık Eski Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, Dodurga Eski Belediye Başkanı Bekir Kılıç, Çiftlik Eski Belediye Başkanı Mustafa Çiftçi, Çorum Dernekler Federasyonu Başkanı Süleyman Gökçe, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Dernek Başkanları ve çok sayıda vatandaş izledi

Osmancık ilçesinde düzenlenen yağlı pehlivan güreşlerde minikler, küçükler, orta boy, baş altı ve başpehlivanlık branşlarında yapılan yağlı güreş müsabakalarında güreşçiler büyük çekişme yaşadı.

Zaman zaman çekişmeli ve sert müsabakaların yaşandığı güreşlerin orta boy maçında rakibinin sert hareketi ile karşı karşıya kalan Nurullah Güler isimli pehlivan yere düştü.

Güler’in yere düşmesinin ardından kısa süreli panik yaşandı. Güler’e ilk müdahale güreş hakemi ve diğer güreşçiler tarafından yapıldı. Sahaya giren 112 Acil Servis ekibi güreşçi Nurullah Güler’e gerekli müdahaleyi yaparak ambulansla Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Güreşçinin sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi.



Kaynak: Temsilci / Güncel

Ünal Karaman Osmancık Çorum Kültür Sanat Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title