Haberler

Ordusporlu Futbolcular Devreyi Mutlu Kapatmak İstiyor

Kaptan Taşdemir: "Şanlıurfaspor'u yenerek hem devreye mutlu girmek hem de taraftarlarımıza güzel bir yılbaşı hediyesi vermek istiyoruz" Defans oyuncusu Öztorun: "Şanlıurfaspor maçı devreyi moralli kapatmamız için kazanmamız gereken bir maç"

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'da futbolcular, hafta sonu sahalarında oynayacakları Şanlıurfaspor maçını kazanıp devre arasına mutlu girmek istediklerini belirtti.

Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde gazetecilere açıklamalarda bulunan takım kaptanı Anıl Taşdemir, geçen hafta rakipleri Ankaraspor karşısında kötü bir sonuç aldıklarını söyledi.

Ağır bir sakatlık yaşadığını ve uzun süre takımdan uzak kaldığını dile getiren Taşdemir, şöyle devam etti:

"İstanbul'da güzel bir tedavi sürecinden geçtim, sağlık durumum gayet iyi. İnşallah bu hafta da takımdaki yerimi alacağım. Takımla olmayı çok özledim. Antrenmanlarımız ise iyi tempoda gidiyor. Geçen hafta kötü bir mağlubiyet aldık. Bunun için herkes çok üzgün. Bize yakışmayan bir mağlubiyetti. Burada suçlu aramaya da gerek yok. Eğer bir suçlu varsa futbolculardır. Ne teknik heyet ne de yönetim suçludur. Hiçbirinin suçu yok. Çünkü sahada oynayan biziz."

Taraftarlara yılbaşı hediyesi vermek istediklerini belirten Taşdemir, şöyle konuştu:

"Her şeye rağmen iyi puanlar topladık ve ligde de iyi durumdayız. Çok iyi bir takımda olduğumu düşünüyorum. Oldukça onurlu ve gururlu oyuncuların içerisinde olmaktan gurur duyuyorum. Çok güzel, karakterli oyuncularla olduğum için mutluyum. Bu hafta sonu devrenin son maçında Şanlıurfaspor karşısında da güzel bir sonuç almak istiyoruz. Şanlıurfaspor'u yenerek hem devreye mutlu girmek hem de taraftarlarımıza güzel bir yılbaşı hediyesi vermek istiyoruz."

Ferhat Öztorun'un açıklamaları

Defans oyuncusu Ferhat Öztorun da geçen hafta alınan 4-0'lık mağlubiyeti unuttuklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Bizim için kötü bir hafta oldu. Ankaraspor karşısında istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Takım halinde performansımızın düşük olduğu bir maçtı. Bu maç artık geride kaldı. Önümüze bakmak zorundayız. Bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız önemli bir maç var. Bu maçı kazanırsak zaten ilk yarı için hedeflediğimiz puana ulaşmış olacağız. Şanlıurfaspor maçı devreyi moralli kapatmamız için kazanmamız gereken bir maç. Kendi sahamızdaki avantajımızı iyi kullanmak istiyoruz. Şartlar bizim lehimize." - Ordu

Kaynak: AA / Güncel

Ferhat Öztorun Anıl Taşdemir Şanlıurfaspor Ankaraspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title