Haberler

Okan Kurt, Babası ve Kardeşiyle Karşılıksız Çek Suçundan Hakim Karşısına Çıkacak

Haber: Hayati ARIGAN/İSTANBUL DHAÜnlü şarkıcı Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'un başı alacaklılarıyla bir kez daha dertte.

Haber: Hayati ARIGAN/İSTANBUL DHA

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'un başı alacaklılarıyla bir kez daha dertte. Okan Kurt'a, babası ve kardeşiyle birlikte karşılıksız çek suçundan 3 ayrı dava açıldı. Davada Okan Kurt ve diğerlerine, çek düzenleme ve çek hesabı açma yasağı konulması ile her bir çek yaprağı için 1500 güne kadar adli para cezası verilmesi istendi.

Şarkıcı Demet Akalın'ın hacizlerle boğuşan eşi Okan Kurt ve ailesine bu kez de karşılıksız çek suçundan 3 ayrı dava açıldı.

Lukoil Eurasia Petrol A.Ş., geçtiğimiz Haziran ayında 560 bin TL değerindeki 3 ayrı çekin karşılıksız çıktığını belirterek, şikayetçi oldu. İstanbul İcra Ceza Mahkemesi'nde 3 ayrı dava açıldı. Lukoil Eurasia Petrol A.Ş., davalara sunduğu dilekçelerinde Ekopet Taşımacılık Taahhüt Akaryakıt İnş. Sn. Tic. Ltd. şirketinden 31 Mayıs'ta 95 bin TL, 2 Haziran'da 364 bin TL ve 100 bin TL tutarlarında çek aldığını ancak bu çeklerin karşılıklarının banka hesaplarında bulunmadığını bildirdi. Dilekçelerde çeklerin arkalarına bankanın karşılıksız şerhi düştüğü de vurgulandı. Şirket, baba Abdi Kurt, oğulları Okan ve Ozan Kurt'un karşılıksız çek suçundan yargılanmasını isteyerek, 3 isme mahkemenin çek düzenleme ve çek hesabı açma yasağı getirmesi ile her bir çek yaprağı için bin 500 güne kadar adli para cezası verilmesini talep etti. Okan Kurt ile babası ve kardeşi hakkında açılan karşılıksız çek davası önümüzdeki günlerde görülmeye başlanacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Demet Akalın Okan Kurt İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title