Haberler

Öğretmeni Kulağını Az Daha Koparıyordu

Kayseri’de beslenme dersinde arkadaşıyla birlikte çöp atmaya gittiği için nöbetçi öğretmen tarafından kulağı çekildiği iddia edilen 9 yaşındaki çocuğun kulağı yırtıldı.

Olay Kayseri’nin Develi ilçesindeki Atatürk İlkokulu’nda meydana geldi. İddiaya göre beslenme dersinde arkadaşıyla birlikte çöp atmaya gittiği için nöbetçi öğretmen tarafından kulağı çekilen Eylül A.’nın (9) kulağı yırtıldı. Kulağında 6 santimetrelik yırtık tespit edilen çocuğun kulağına 11 dikiş atıldı. Baba Cuma Ali A. Atatürk İlkokulu’ndan ’kızınızın kulağında yırtık var’ diye haber geldiğini ve hemen okula gittiğini söyleyerek, "Okula gittiğimde, kızımın beslenme dersinde meyve suyunu çöpe atmak için kalktığını, bunu gören nöbetçi öğretmenin de kızımın ve arkadaşının kulağını çektiğini ve kızımın kulağını yırttığını öğrendim. Kızımı hemen Develi Devlet Hastanesi’ne götürdüm. Burada kızımın kulağında 6 santimetrelik bir yırtık tespit edildi ve 11 tane dikiş atıldı" dedi.

Yaşanan olayla ilgili olarak savcılığa ve Develi Kaymakamlığı’na şikayette bulunduğunu söyleyen baba Cuma Ali A., şu ana kadar öğretmen ile ilgili herhangi bir işlemin yapılmadığını belirterek, "Kızım bu olaydan sonra çok korktu. Öğretmen hala görevine devam ettiği için kızımı okula gönderemiyoruz. Öğretmenle hiç konuşmadık. Ne aradı, ne sordu. Bir ’geçmiş olsun’ bile demedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü, okul müdürü ve sınıf öğretmeni arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Ama olayı gerçekleştiren öğretmenden bir özür bile duymadık" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cuma Ali Kayseri Develi Eylül Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

fatih çobanfatih8338@gmail.com:

burda öğretemenin amacı zannedersem ki şu çocuğun kulağının çekiyim de yırtılsın değildir bi anlık öfke sonucu meydana gelmiştir. hocanın arayıp sormamması da alacağı tepkiden çekinmesinden dolayı kaynaklanmış olabilr.bi eğitim kurumunda böyle bi olayın yaşanması ülkemiz adına utanç vericidir.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title