Haberler

Oda Orkestrasından Muhteşem Konser

Muğla Bodrum Oda Orkestrası, verdiği yeni yıl konserinde, birbirinden güzel eserleri seslendirerek dinleyenlere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Muğla Bodrum Oda Orkestrası, verdiği yeni yıl konserinde, dünyaca ünlü sanatçıların birbirinden güzel eserlerini seslendirerek dinleyenlere unutulmaz dakikalar yaşattı.

Bodrum Oda Orkestrası'nın, Turgutreis Hayırlı Sabancı Kültür Merkezi'ndeki, şef Nesrin Bayramoğulları'nın yönettiği konserde, solist olarak genç gitar sanatçılarından Sinan Kurşun ve opera sanatçısı bariton Altuğ Dilmaç sahneye çıktı. Bitez Belediye Başkanı CHP'li İbrahim Çömez'in de dinlediği konserde, dünyaca ünlü yerli ve yabancı sanatçıların birbirinden güzel eserleri seslendirildi.

Sahneye, konseri ücretsiz izleyen seyircilerin arasından çıkan bariton Altuğ Dilmaç, aralarında, Jerrry Bock'un 'Damdaki Kemancı' adlı müzikalinden 'Teyye'nin Şarkısı'nın da yer aldığı altı eseri seslendirdi. Dilmaç seslendirdiği eserler arasında yaptığı konuşmada, "Dünyanın hiçbir yerinde devlet desteksiz sanat olmaz. Lütfen sanata ve sanatçıya destek olunuz" dedi.

Orkestra, yaklaşık iki saat süren konserine 'Çökertme Türküsü'nü çalarak son verdi. Konser sonunda Başkan Çömez sanatçılara çiçek vererek teşekkür etti. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

Miçotakis bir kez daha resti çekti: Türkiye'yi ilgilendirmez

Çorum'un Alaca ilçesini sel vurdu! Evler ve tarım arazileri sular altında kaldı

Çorum'un Alaca ilçesini sel vurdu! Evler ve tarım arazileri sular altında kaldı

Aziz Yıldırım transferi bitirdi! Jose Mourinho imzayı attı

Aziz Yıldırım transferi bitirdi! Jose Mourinho imzayı attı

500

Yorumlar (1)

Süleyman Mazısuleymanmazi@hotmail.com:

Yukarıdaki haberi okudum eksik ve yanlı bilgilerle kamuoyu aldatılmakta.Ben de Bodrum Oda orkestrasının bu konserine destek verenlerdenim. Muhteşem bir konser oldu.Emeği geçen sanatçılarımıza bize bu güzelliği yaşattıkları için teşekkür ediyoruz.Konser için Sayın Mehmet Tosun ve diğer bazı kişilerde destek verdi.Muhabir arkadaş herhalde konser broşürünü okumadı ve konser sonunda da bu kez sahnede ne olduğunu göremedi.Evet sahneye Sayın Bitez belediye başkanıda davet edildi çiçek verdi ama Mehmet Tosun da davet edildi ve çiçeklerini verdi.Aslında Numan Pekdemir ev sahibi olması nedeniyle çiçekleri onun vermesi gerekirdi fakat zannediyorum nezaketen iki başkanı davet etmeyi uygun gördü.Sahnede Sayın Mehmet Tosun Bodrum Filarmoni Orkestrasının kurulacağını sahnede üstüne basarak söyledi.Bu haberinizde neden yer almadı? Ben Süleyman Mazı olarak bu yanlı haberi kınıyorum. Lütfen haberleri gerçekleri yansıtarak yazmanızın daha doğru olacağını düşünüyorum. Saygılarımla.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title