Haberler

Nur Yerlitaş Canlı Yayında Köpürdü: Alın Bu kızı Karşımdan

Güncelleme:

Bu Tarz Benim'in jurisi Yerlitaş, kendisini kızdıran yarışmacıyı saksıları önüne çekerek protesto etti ve "Benimle kimse böyle konuşamaz. Alın bu kızı karşımdan" dedi.

Bu Tarz Benim'in 26 Ocak Pazartesi günü yayınlanan programında çok ateşli dakikalar yaşandı. Juri üyesi pamuk elli Nur Yerlitaş, kendisini kızdıran yarışmacı Özden Cerrahoğlu'na adeta ateş rüskürdü.

"BURADA BEN VARIM, BU NASIL SAYGISIZLIK"

Nur Yerlitaş, Özden Cerrahoğlu podyumdayken, önüne aksesuarları ve çiçek saksısını çekerek "Ben bu karşımda duran kızın yüzünü görmek istemiyorum. Benim karşımda kimse böyle konuşamaz. Burada ben varım ben... Yoksa kalkar giderim ben buradan. Nasıl saygısızlık bu ya... Bu kızın yüzünü görmek istemiyorum, protesto ediyorum. Alın bu kızı karşımdan" diyerek adeta 'saksı değilim' mesajı verdi ve çılgına döndü.

"BU NE ŞIMARIKLIK YA..."

Yarışmacıya çok kızan Yerlitaş, "Bu ne şımarıklık, bu ne saygısızlık, benim karşımda kimse böyle konuşamaz. Hepinizden büyüğüm, bu ne kendini bilmezlik" diyerek sesini yükseltti.

"SAHTE GÖZYAŞLARI"

Nur Yerlitaş'ın bu sert çıkışı karşısında gözyaşlarını tutamayan Özden Cerrahoğlu gözyaşlarına boğuldu. Nur Yerlitaş ; "O sahte gözyaşlarına inanmıyorum" diyerek yarışmacıya sert tepki gösterdi.

"BEN SAKSI DEĞİLİM"

Sanatçı Erol büyükburç sinirlendiği bir yarışma programında "Burada saksı gibi duruyorum, saksı değilim ben. Bana saksı muamelesi yapamazsınız. Bana arada bir soracaksınız, haksızlık yapıyorsunuz. Bu da reyting yapar işte, al sana. İşte bu da reyting. Ben reytingi çok iyi bilirim, ohoo nelerini bilirim. Ama beni gözardı etmeyin. Lütfen ben burada otururken benim ağırlığıma uygun hareket edin. Ben büyük bir sanatçıyım. Gelmiş geçmiş en büyük sanatçılardan biriyim. Ben Türkiye'de Türk popunu ilk kuran adamım. En çok bana soracaksınız, en çok bana." diyerek bağırmıştı. Nur Yerlitaş'ın "Benim karşımda kimse böyle konuşamaz. Hepinizden büyüğüm, bu ne kendini bilmezlik" diyerek Erol Büyükburç'u hatırlattı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Erol Büyükburç Nur Yerlitaş Medya Komik - İlginç Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (55)

***mobilWeb@haberler.com:

Bu programı yayınlayanda izleyende zavallıdır

12
7
yanıtYanıtla
koprubasili ulkuciMobil-ANDROID:

turkiye boyle yayinlarla devam ederse isi cok zor düştüğümüz duruma. bak milletib güzelliği icinde kalsin ne lazim televizyon rtuk bi el atsin buna

16
1
yanıtYanıtla
MELİSSA:

sen KİMSİN BE MUŞMULA SURAT YERLİTAŞMISIN YAHUDİ TAŞMISIN NESİN.

12
5
yanıtYanıtla
biz sizMobil-ANDROID:

biz miyiz aptal bunlarmi aptal insanları aşallayarak reyting yapilmaz bende çürümüş juruyu kiniyorum aptal siniz hepsiniz

11
5
yanıtYanıtla
hasanMobil-ANDROID:

keşke o Saksılar hep öyle kalsa...izlerim belki programı :)

13
3
yanıtYanıtla
AdanaliMobil-IOS:

Bu yerden bıtmede kendını bı şey sanıyor tıpsız kendıne güvenıyorsan yerınden kalkta boyunu gorelım nuross

11
4
yanıtYanıtla
ALİ ŞAN:

ÖZDEN bu yarışmanın en tarzlarından birisi kızın önünü kesmek için yapılan bir hareket

10
5
yanıtYanıtla
mecruhMobil-ANDROID:

birileri bu salaklara dur desin artik ya

14
1
yanıtYanıtla
hande:

çok ayıp ettin abla ya bu kadar ezmek rencide etmek ayıp oldu onunda annesi babası var o kızın yerinde siz olsaydınız ne hisederdiniz biraz düşünün bu kadarını hak ettimi .

9
5
yanıtYanıtla
akıncı:

sokakta üşüyen bir kediyi üşüyor diye alıp evine getiren merhamet gösteren duygusal bir genç kıza ekran önünde bu şekilde rencide edici bir şekilde davranış hoş değildir.

6
7
yanıtYanıtla
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title