Haberler

Numan Kurtulmuş: Tartışmalara Kitlenecek Değiliz

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş: "Samimi olarak söz söylemek isteyenlerin ne söylemek istediğini anlıyoruz."

Gezi Parkı Eylemlerine ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Samimi olarak söz söylemek isteyenlerin ne söylemek istediğini anlıyoruz. Süreçlerden hasarsız ve hatta daha ileriye adım atabilmesinin yolu bu tartışmalarda kitlenip durmak değildir. Bu tartışmalarda kitlenecek değiliz" dedi.

Sivaslı Sanayici ve İşadamları Derneği'nin Yeşilköy'deki WOW Otel'de yaptığı toplantıya Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da katıldı.

"ART NİYETLİ POLİTİK OYUN YAPANLARI BİLİYORUZ"

CHP'nin süreçteki tutumunu eleştiren Kurtulmuş, "Meydanların hassasiyetini kendi politik amaçları için kullanmak isteyen mesela o meydanlara giderek başka yerde yapamadığı mitingi orada yapmaya çalışan Cumhuriyet Halk Partisi gibi art niyetli birtakım politik oyunları da iyi biliyoruz. Aynı şekilde meydandaki hassasiyetleri kullanıp kendi küçük örgütsel amaçlarına hizmet etmek isteyen İşçi Partisi gibi TGB gibi bir takım marjinal grupların da varlığını biliyor ve onları da milletin taleplerinden uzak tutuyoruz" diye konuştu.

"TARTIŞMALARA KİTLENECEK DEĞİLİZ"

Yaşanan bu durumun Türkiye'nin önünü açacağını belirten Kurtulmuş, "Sonuçta bu tartışma bitecek. Bu tartışma siyasette yeni bir yönelişin, yeni bir adımın atılmasının vesilesi olacaktır diye düşünüyorum. Bu çerçevede baktığımız zaman Türkiye'nin bu süreçlerden hasarsız ve hatta daha ileriye adım atabilmesinin yolu bu tartışmalarda kitlenip durmak değildir. Bu tartışmalarda kitlenecek değiliz. Bizim işimiz, yürüyüşümüz var. Bu işimizi, yürüyüşümüzü sürdürmenin yolu ise bu tartışmalardan daha yukarıda bir demokratikleşme paketiyle, ileriye geçmek ve üste sıçramaktır" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Numan kurtulmuş Ak Parti Sivaslı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title