Haberler

Numan Kurtulmuş: HDP Barajı Geçemeyecek

Güncelleme:

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Selahattin Demirtaş'ın tek cümlelik konuşmasını iletişim stratejisi açısından başarılı buldu. HDP'in ise barajı geçemeyeceğini söyledi.

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına katılan Başbakan yardımcısı Numan Kurtulmuş, gazeteci Abdülkadir Selvi ve Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın tek cümlelik grup toplantısında sarfettiği "HDP'liler bu topraklarda olduğu sürece Recep Tayyip Erdoğan başkan olamaz" sözünü değerlendiren Kurtulmuş, "İletişim stratejisi bakımından doğru ama siyaset olarak son derece yanlış açıklama" dedi.

"BİR CÜMLE İLE SÖYLEDİĞİ İÇİN BAŞARILI"

Abdülkadir Selvi'nin "Hangi açıdan doğru bir açıklama?" sorusuna da yanıt veren Kurtulmuş, "Bir cümle ile söyledi. Bu açıdan başarılı bir konuşma" dedi. Numan Kurtulmuş konu hakkındaki görüşlerini şöyle sürdürdü:

"ADAMA DERLER SEN KİM OLUYORSUN DİYE"

"İletişim stratejisi açısından doğru bir açıklama ama bir partinin başkanı kalkıp bunu söyleyemez. Biz müsade etmeyiz. Adama derler sen kim oluyorsun diye."

"HDP BARAJI AŞAMAZ"

HDP'nin barajı aşıp aşmayacağı ile ilgili soruları da yanıtlayan Kurtulmuş, HDP'nin barajı aşamayacağını daha önce aldığı oy oranını alacağını söyledi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Selahattin Demirtaş Ahmet Hakan Coşkun Abdülkadir Selvi Numan kurtulmuş Sıkıcı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (175)

zaza:

oyum hdp oyum hdp catlayın

33
8
yanıtYanıtla
selam:

AKP diğer muhalefet partileriyle uğraştığından çok HDP ile uğraşıyor. Bu bile HDP nin onları nasıl korkuttuğunun kanıtıdır. .

36
4
yanıtYanıtla
Tek vatanMobil-IOS:

Bu ülkeye ve vatana hdp den başka kimse özgürlük ve demokrasi getiremeyeceğini anladığımdan dolayı oyum hdp nin olacak. Ve neden diye soracak olursanız arkadaşlarım tek ciddi muhalefet hdp yi görüyorum onlardan başka gerçek konuşanı görmüyorum. Onları sevmem olan şimdiki yanım türkiye partisi olmaları

31
8
yanıtYanıtla
Xalo diyarbakir:

Inadina A K P

10
21
yanıtYanıtla
AbdullahmobilWeb@haberler.com:

Herkes büyük sürprizlere hazır olsun . Sayın kurtulmuş çok mahçup olacak

24
4
yanıtYanıtla
Kan..:

oyumu HDP ye verecem artık yeter bizimkilerden bir pok olmaz, size soruyorum ülkedeki tüm sorunalrı geçmişten gelme değil mi? geçmişte kimler vardır, MHP, CHP, FZ, DYP ANAp, vs vs , artık pyumu Kürtlerden yana kullanacam, , , Ülke bölündü bölünecek naraları atıp durduk meğer ülkeyi biz soyle soyleye bölmüşüz, hayalimdeki güçlü saygın bir ülke için oyum HDP ye canla basla yanlarındayım , , , Geçmiştekileri bizi bu ahle koydu hala onlara destek vermemiz aptallıktır. . . ! ve ben hakkımı helal etmiyorum , bizi bölen parçalayan hep biz kendimiz olduk Türkler oldu , dürüst olalım, Kürtler gerçekten çok samimi temiz yürekli insanlar , onlarla aynı topraktan olmak gurur duyuyorum kim bilebillirdiki Kan 2ın bunu soyleceğini, ben asla soyleyecek biri değildim , ama dünya değişiyor benim değiştiğim gibi , gene soyluyorum bu ülkeyi Kürtler değiştirebilir cennte yapabilir , yok aynı kafa diyorsanız vala kardeşim cehenem olacak malesef, aptal olmanın gereği yoktur. . !

16
8
yanıtYanıtla
KaraMobil-IOS:

Kimseyi kandırmasınlar Hdp oy oranı %12 nokta

12
11
yanıtYanıtla
hakkry:

HDP EĞER SİZİN KEDİLERİNİZ İŞ BAŞINDA OLURSA DOĞRUDUR BARAJI AŞAMAZ KEDİLER İŞ BAŞINDA

17
6
yanıtYanıtla
Adelet !!Mobil-IOS:

ALLAH İN İZNİYLE AŞİCAK SİZ DOGUDAN ALDİGİNİZ OYLARLAR İKTİDARSİNİZ ŞİMDİ BAKALİM VERİCEK Mİ DOGUDAKİLER SİZE OY !!

10
11
yanıtYanıtla
Baris demokrasi Mobil-IOS:

Istediginiz kadar inkar edin .. Gercegi soylemekten korkuyorsunuz. HDP baraji coktan gecmis ama siz tek basiniza iktidar olamazsiniz... Gercekler acidir .. Simdiden alisin... Hdp= %16

12
8
yanıtYanıtla
Tüm 175 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title