Haberler

Nostalji Rüzgarı Estirdiler

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nin en gözde mahallerinden İçmeler'deki Marmaris Martı La Perla Otel'de nostalji rüzgarı esti.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nin en gözde mahallerinden İçmeler'deki Marmaris Martı La Perla Otel'de nostalji rüzgarı esti. 1960'lı yılların sanatçılarının parçalarıyla başlayan gecede birbirinden güzel animasyonların yanı sıra Elvis Presley'in yerel versiyonu şarkılar söylendi. Gecenin yıldızı ise dünya çapında Rock'n Roll'un kralı olarak tanınan ve diğer lakabı da ilginç dansı deneniyle de o zamanların tutucu toplumunca yakışıklı ve seksi olduğunu ifade etmek amaçlı argo bir söylem olan Elvis The Pelvis olan Elvis Presley benzerliği ile dikkati çeken Türk animatör oldu. Presley'in şarkıları ile kendilerinden geçen izleyiciler bol bol dans etmeyi ihmal etmedi. Kont Drakula da gecede sahne alan isimler arasındaydı.

TÜRK CHOPPER'LARA BÜYÜK İLGİ

6 yıl önce Marmaris'te kurulan Türk Chopper Marmaris Grubu da motosikletleriyle geceye renk kattı. Gece boyunca sanatçıların arkasında yer alan motosikletliler, müzik aralarında motosikletlerine verdikleri ara gazlarıyla da geceyi adeta inlettiler. Otelin bahçesindeki etkinlikte konukların arka bölümünde ise Mercedes marka bir otomobil ile bir de yine eski model bir cip de yer aldı. Programın sona ermesiyle birlikte motosikletler davetliler arasından geçerek geceyi sonlandırdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Elvis Presley Marmaris İçmeler Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title