Haberler

Nazan Eckes: Çocuğum İki Kültürlü Büyüyecek

Tv Yıldızı Nazan Eckes "Guten Morgen Abendland" Adlı Kitabını Tanıtırken "Bu Kitapla Onlarla Aynı Şartlarla Büyüdüğümü Göstermek İstedim'' dedi.

TV yıldızı Nazan Eckes Hürriyet tesislerinde yaptığı okuma akşamında "Guten Morgen Abendland" adlı kitabını tanıtırken "Bu kitapla onlarla aynı şartlarla büyüdüğümü göstermek istedim. Çocuğum da benim gibi iki kültürlü büyüyecek" dedi.Alman özel tv kanalı RTL'in güzel sunucusu Nazan Eckes, Hürriyet'in Mörfelden Walldorf'ta bulunan merkezinde bir okuma akşamı gerçekleştirirken "Guten Morgen Abendland" (Günaydın Batı) adlı kitabından bölümler okudu. Doğan Media İnternational Genel Müdürü Sevda Boduroğlu'nun evsahipliği yaptığı geceye Frankfurt Başkonsolosu İlhan Saygılı, Frankfurt Kültür Ataşeleri Raci Karaca ve Dr. Rümeysa Çavuş ile Mörfelden Walldorf Belediye Başkanı Peter Becker gibi çok sayıda seçkin davetlinin katıldı. Etkinlikte ailesini ve Almanya'da yaşadığı ilginç olayların yer aldığı kitabını tanıtan Eckes "Bu kitapla Türklerle Almanları yakınlaştırmak istedim. İnsanlara onlarla aynı şartlarla büyüdüğümü göstermek istedim" dedi.

"POLİTİKAYA ATILABİLİRİM"

Nazan Eckes röportajında "Soyadım Eckes yerine Üngör de olsaydı Almanya'da başarılı olacağımı düşünüyorum. Bunun en güzel örnekleri Aşağı Saksonya'da bakan olan Aygül Özkan ve futbol yıldızı Mesut Özil. Onlar da Türk soyadları ile başarı sağladılar. Ailem bana iki kültürü de öğretti. Ben de çocuğuma aynı şekilde iki kültürü, hem Türkçeyi, hem de Almanca'yı öğreteceğim. Hemen olmasa da ileride politikaya atılabileceğimi düşünüyorum. Kadınlarla ilgili bir alanda görev alıp eğitim ve dili teşvik için projeler hayata geçirmek isterim. Aklımda güzel projeler var" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title