Haberler

Mesut Bakkal'A Kulüp Personeli Sürprizi

Eskişehir Deplasmanında Aldığı Bir Puanla Ligde Kalmayı Garantileyen Sivasspor'da Kulüp Çalışanları Bugün İzinden Dönen Teknik Direktör Mesut Bakkal'ı Bir Sürpriz Şekilde Karşıladı. Bakkal'ın Başından Aşağı Kırmızı-beyaz Gül Döküldü.

Eskişehir deplasmanında aldığı bir puanla ligde kalmayı garantileyen Sivasspor'da kulüp çalışanları bugün izinden dönen teknik direktör Mesut Bakkal'ı bir sürpriz şekilde karşıladı. Bakkal'ın başından aşağı kırmızı-beyaz gül döküldü.

Kritik bir aşamada Sivasspor'un başına geçen ve zor maçlarda üst üste aldığı 6 beraberlik ile takımın Süper Lig'de kalmasını sağlayan teknik direktör Mesut Bakkal kulüp çalışanlarınca coşku ile karşılandı. Eskişehirspor maçı sonrası verilen 4 günlük izin nedeni ile il dışında bulunun ve bugün karayolu ile kente gelen Mesut Bakkal'ı tesislerin girişinde Kulüp Genel Müdürü Cafer Kaplan ile idari birimler ve diğer birimlerde çalışan personel coşku ile karşılandı. Personel çocuklarının çiçek verdiği Mesut Bakkal'ın başından aşağı ise kırmızı-beyaz güller serpildi. Kulüp çalışanlarının sürpriz karşılamasından mutluluk duyduğunu belirten Bakkal, hepsine ilgileri nedeni ile teşekkür etti. Kırmızı-Beyazlılar ligin son maçında Ankaragücü ile oynayacakları maç için bugün tek çalışma yaptıktan sonra yarın kampa girecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title