Haberler

Mesire alanı yatırımları ile ilgili projeler masaya yatırıldı

Güncelleme:

Ormanların mesire alanı olarak yatırıma kazandırılması amacıyla Fatsa Belediyesi ev sahipliğinde Sosyal Tesislerinde istişare toplantısı düzenlendi.

Ormanların mesire alanı olarak yatırıma kazandırılması amacıyla Fatsa Belediyesi ev sahipliğinde Sosyal Tesislerinde istişare toplantısı düzenlendi.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Orman Genel Müdürlüğü Odun Dışı Orman Ürünleri Daire Başkanı Özgür Balcı, Giresun Orman Bölge Müdürü Ahmet Güneş ve ilçe belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda bölgedeki mesire alanı yatırımları ile ilgili projeler masaya yatırıldı.

Toplantıda ilk sunumu Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar gerçekleştirdi. Başkan Kibar, Bolaman Akise Tepesi, Dolunay Çerkezler Tepesi ve Terzioğlu Tepesi ile ilgili sunumlarda bulundu.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar sunumuna Bolaman Akise Tepesi ile başladı. Akise Tepesi'nin Bolaman Havzasında kaldığını belirterek, "Macera parkının olabileceği, Ordu oto yolunu Fatsa'ya bağlayan bir noktada bulunuyor. Buranın yolla ilgili sorunu var, bu sorun halledildiğinde bölgenin cazibe merkezi olabilir. Dolunay Çerkezler Tepesi'nin iki tarafında dolmuş güzergahı bulunuyor. Burası 3 yıl önce A Tipi Mesire Alanı ilan edildi. Seyir terasları yapılabilecek Fatsa ve Karadeniz manzaralı sahil karayoluna sınır bir noktada bulunuyor. Terzioğlu Tepesi ise 20 Hektar alanı olan çamlık ormanı. Burası için geçtiğimiz yıllarda bir özel müteşebbis yatırım için girişimde bulunmuş ancak sonra vazgeçmiş. Burası da kıymetli bir arazi konumunda" dedi.

Orman Genel Müdürlüğü Odun Dışı Orman Ürünleri Daire Başkanı Özgür Balcı sunum yapılan ormanları nasıl işlevsel hale getirilebilir konusunda istişare yapmak üzere bu toplantıyı düzenlediklerini ve belediye Başkanlarının taleplerini dinlediklerini ifade ederek, "Sunum yapılan bazı ormanlarla ilgili Bolaman Havzası projesinde ödenek sağlanabileceği gibi özel işletmecilerin de bu alanlara yatırım yaparak değerlendirilmesi konusunda çalışmalar gerçekleştireceğiz" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Etem Kibar Fatsa Belediyesi Bolaman Fatsa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title