Haberler

Mersin Polisinden Uyuşturucu ve Terör Operasyonu

Mersin Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonlarda, gözaltına alınan 6 kişiden 2’si terör eylemlerine karışmaktan, 3’ü ise uyuşturucu madde satmaktan tutuklandı.

Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği operasyonlarda, gözaltına alınan 6 kişiden 2'si terör eylemlerine karışmaktan, 3'ü ise uyuşturucu madde satmaktan tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, KOM ve TEM Şube Müdürlüğü ekiplerinin Demirtaş Mahallesi'nde 4 ayrı adrese yaptığı operasyonda, 2 bin 313 adet satışa hazır halde paketlenmiş, 17 kilo 916 gram kubar esrar maddesi, 129 adet satışa hazır halde paketlenmiş, 25,8 gram kokain maddesi, 36 adet ekstazi uyuşturucu tablet hap, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen 9 bin 478 TL para ele geçirildi. Adreslerde yapılan operasyonlarda, ele geçirilen maddelerle ilgili 4 şüpheli şahıs gözaltına alınırken, şüphelilerden 2'si terör eylemlerine karışmak, 1 şüpheli ise uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlarından tutuklandı.

KOM Şube Müdürlüğü ekiplerinin sokak satıcılarına yönelik Yenimahalle'de yaptığı operasyonda ise 3 bin 804 adet ekstazi uyuşturucu tablet hap, 1 adet silah ve 58 adet fişek, 1 adet sahte kimlik ele geçirildi. Yapılan operasyonda gözaltına alınan 2 kişi mahkeme tarafından tutuklandı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title