Haberler

Mersin'de Şahinler suç örgütüne operasyon: 5 gözaltı

Güncelleme:

Mersin'de Şahinler olarak bilinen suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda 6 Kalaşnikof piyade tüfeği ve 1000 karton makaron ele geçirildi. Operasyon kapsamında ayrıca uyuşturucu yapımında kullanılan malzemeler de ele geçirildi.

MERSİN'de 'Şahinler' olarak bilinen organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda 5 kişi gözaltına alınırken yapılan aramalarda 6 Kalaşnikof ele geçiririldi, 2 kişi aranıyor.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 'Şahinler' olarak bilinen organize suç örgütüne yönelik sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Dron ve özel harekat desteğiyle belirlenen 8 adrese baskın yapan ekipler, 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Koç başlarıyla kapılar kırılarak girilen adreslerde yapılan aramalarda 6 Kalaşnikof tüfek, 1000 karton makaron ile uyuşturucu yapımında kullanılan malzemeler ele geçirildi.Şüpheliler sorgulanmak üzere emniyete götürülürken, hakkında gözaltı kararı bulunan 2 kişiyi yakalama çalışması devam ediyor. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kalaşnikof Operasyon Makaron Piyade Mersin Uyuşturucu Gözaltı Suç Operasyon Kaçakçılık 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title