Haberler

Meclis Üyelerine Teşekkür Plaketi Verildi

Güncelleme:

Kayseri Ticaret Borsası Meclis Üyelerine Teşekkür plaketi verildi.

Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan'ı Şaban Ünlü ve Meclis Başkanı Recep Bağlamış, Borsa Meclis toplantı salonunda 2009-2013 yılları arasında hizmet süresini dolduran Meclis üyelerine görevleri sürecinde yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi sundu.

Plaket töreninden önce konuşma yapan Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Sayın Ünlü, "Kayseri Ticaret Borsasında görevim boyunca sizlerden aldığım destekle Üyelerimize ve Kayserimize en iyi hizmeti vermeye çalıştık. Borsamız 2012 yılında Akreditasyon Belgesi alarak Borsamız 5 yıldızlı hizmet vermeye başlamıştır. Üyelerimize hizmet kalitemizi arttırmak için Tescil birimini taşıyarak daha güvenli bir ortam haline getirdik. Bizlerden istenen sosyal yardım taleplerini yapmaya çalıştık. Her yıl artan Üye sayımız ve işlem hacmimiz ve daha birçok çalışmalarımızda ki başarımız Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimizin uyumlu çalışmalarının bir sonucudur. Görevim süresince bana vermiş olduğunuz desteklerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum'' dedi.

Konuşmanın ardında 2009 - 2013 yılları arasında görev yapan Meclis Başkanımız Recep Bağlamış ve Meclis üyelerine plaketlerini Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü verdi. Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlüye plaketini ise Meclis Başkanı Recep Bağlamış takdim etti.

Ödül Törenin ardından Meclis Üyeleri ile beraber Kolcuoğlu restorantta yemek yenildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Şaban Ünlü Kayseri Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title