Haberler

Marilyn Monroe'nun Benzeri İstanbul'da

Marilyn Monroe'ya benzerliğiyle Cannes Film Festivali'nde tüm dünyanın dikkatini çeken Claudia Kooij (Memory Monroe), Nişantaşı'daki bir alışveriş merkezinde, "14 Şubat Sevgililer Günü" kutlamalarına katıldı.

Marilyn Monroe'ya benzerliğiyle Cannes Film Festivali'nde ilk kez tüm dünyanın dikkatini çeken ve "Memory Monroe" sahne ismini kullanan Claudia Kooij, Nişantaşı'daki bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen "14 Şubat Sevgililer Günü" kutlamalarına katıldı.

Kıyafetleri, sesi ve mimikleriyle Marilyn Monroe'ya oldukça benzeyen Claudia Kooij, Monreo'nun en sevilen şarkılarını seslendirdi. Etkinliğe katılanların "Sevgililer Günü"nü kutlayan Kooij, ünlü türkücü Nuri Sesigüzel ile de bir süre sohbet etti.

AA muhabirinin sorularını yanıtlayan Kooij, arkadaşlarının ve ailesinin Marilyn Monroe'ya benzerliğini sürekli dile getirdiğini, bunun üzerine ünlü sanatçının hayatını araştırdığını söyledi. Marilyn Monroe'nun şovunu sergilemek için geldiğini ifade eden Hollandalı Kooij, İstanbul'u çok sevdiğini ve Türkiye'de de sanatsal çalışmalar yapmak istediğini söyledi.

Claudia Kooij, gelecekte Marilyn Monreo'nun hayatının anlatıldığı bir filmde de oynamak istediğini belirtti. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Marilyn Monroe Nişantaşı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title