Haberler

Manisa'da 'Paralel Yapı' Operasyonu: 10 Gözaltı

Manisa'da geçen 10 Kasım'da gerçekleşen ve 10 kişinin tutuklandığı 'paralel devlet yapılanması' operasyonun ardından, bu kez de 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde çoğu öğretmen 10 kişi gözaltına alındı.

Manisa'da geçen 10 Kasım'da gerçekleşen ve 10 kişinin tutuklandığı 'paralel devlet yapılanması' operasyonun ardından, bu kez de 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde çoğu öğretmen 10 kişi gözaltına alındı.

Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde yaklaşık bir yıldır sürdürüldüğü belirtilen 'paralel devlet yapılanması' ve 'Fethullahçı Terör Örgütü' (FETÖ) soruşturması kapsamında, geçen 10 Kasım'da 31 kişi gözaltına alındı, 10 kişi tutuklandı.

Operasyonun üzerinden 14 gün geçmesinin ardından kentte yeni operasyon haberi geldi. Bu sabah 'paralel devlet yapılanması' kapsamında aralarında Özel Şehzade Mehmet anaokulu, ilkokulu ve ortaokulunda çalışan, çoğunluğu öğretmen 10 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin bazıları telefonla emniyete davet edildi ve burada gözaltı işlemi yapıldı. - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MEB ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 | Öğretmen ataması yapılacak mı? Branş dağılımı belli oldu mu? 1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title