Haberler

Mali'de Polis ile Göstericiler Arasında Çatışma

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Dövizler taşıyan göstericiler Taş atanlar Ateş açılması üzerine kaçan göstericiler Gaz bombasından etkilenenler Göstericilerin taş atması ve lastik yakması Mali'nin başkenti Bamako'da, güvenlik güçleri ile 1 gazetecinin gözaltına alınmasını protesto eden göstericiler arasında çıkan arbedede hayatını kaybedenlerin sayısı ikiye yükseldi, göstericilerin bazıları da yaralandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Dövizler taşıyan göstericiler

Taş atanlar

Ateş açılması üzerine kaçan göstericiler

Gaz bombasından etkilenenler

Göstericilerin taş atması ve lastik yakması

Mali'nin başkenti Bamako'da, güvenlik güçleri ile 1 gazetecinin gözaltına alınmasını protesto eden göstericiler arasında çıkan arbedede hayatını kaybedenlerin sayısı ikiye yükseldi, göstericilerin bazıları da yaralandı.

Gazetecinin gözaltına alınmasını protesto eden grup, basın mensubunun gözaltında tutulduğu Bamako Emniyet Müdürlüğüne gelerek bölgedeki lastikleri ateşe verdi.

Göstericilerin, gazetecinin serbest bırakılmaması durumunda emniyet binasını ateşe verme tehdidinde bulunması üzerine güvenlik güçleri ile göstericiler arasında çıkan arbedede 2 gösterici yaşamını yitirdi, bazılar da yaralandı.

Kaynak: AA / Güncel

Bamako Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title