Haberler

Mahmutlar Belediyesi'ne Yönelik Operasyon

Güncelleme:

CHP'li Devrim Kök, Mahmutlar Belediyesi'ne yönelik düzenlenen operasyonla ilgili olarak "Bizim verilemeyecek hiç bir hesabımız yok." dedi.

CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, Mahmutlar Belediyesi'ne yönelik düzenlenen operasyonla ilgili olarak "Bizim verilemeyecek hiç bir hesabımız yok. CHP'li belediyeler şeffaftır" dedi.

CHP İl Başkanı Kök, Mahmutlar Belediyesi'ne yönelik düzenlenen operasyon için partisinin ilçe teşkilatını ziyaret etti. İlçe teşkilatında gazetecilere açıklamada bulunan Kök, operasyon konusunda yeterli bilgiye sahip olmadıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Ali Çelik'in 2-3 gün gözaltında kalacağını öğrendiklerini kaydeden Kök, "Konu nedir, haklı gereçleri nelerdir- Bunları araştıracağız. Bu konuda bilgi sahibi olmadan birşey dememiz doğru olmaz. Hukukçu arkadaşlarımız devrede. Genel merkezimiz konuyu hassasiyetle takip ediyor. Buradan aldığımız bilgiyi Genel Başkanımıza ve başkan yardımcımıza ileteceğim" dedi.

Demokratik bir ülkede bu tür olayların yaşanmaması gerektiğini savunan Kök, CHP'li belediyelere yönelik bu tür operasyonlar düzenlendiğini ifade etti. Operasyonlardan gocunmadıklarını vurgulayan Kök, "Bizim verilemeyecek hiç bir hesabımız yok. CHP'li belediyeler şeffaftır. Aynı hassasiyeti hükümetin kendi belediyelerine de göstermesini bekliyoruz" diye konuştu.

CHP İl Başkanı Kök, Belediye Başkanı Ali Çelik'in kaldığı Alanya L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki karakola giderek bilgi aldı. Cezaevi çıkışında Kök, Belediye Başkanı Çelik'in moralinin iyi olduğunu bildirdi.

Muhabir: Mustafa Kurt / Hatice Özdemir

Yayıncı: Tuncer Çetinkaya - ANTALYA

Kaynak: AA / Güncel

Nihat Çelik DEVRİM KÖK Mahmutlar Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title