Haberler

Mahkumun Midesinden 8 Kalem Pil Çıktı

Güncelleme:

Gaziantep Kapalı Cezaevi'nde kalan mahkum D.K.'nın, rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede midesinde 8 kalem pil olduğu ortaya çıktı.

Gaziantep'te, işlediği bir suç nedeniyle hükümlü olarak cezaevinde kalan ve rahatsızlanınca hastaneye kaldırılan mahkumun midesinden 8 kalem pil çıktı.

RÖNTGENDE 8 KALEM PİL OLDUĞU SAPTANDI

Gaziantep Kapalı Cezaevi'nde kalan mahkum D.K., geçen hafta içerisinde koğuşunda rahatsızlanınca Dr. Ersin Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste muayenesi yapıldıktan sonra çekilen röntgende D.K.'nin midesinde 8 kalem pil olduğu saptanınca Endoskopi Servisi'ne sevk edildi.

7 PİLDEN DOĞAL YOLLARLA KURTULDU

Gastroenteroloji uzmanı doktor Ahmet Yağbasan başkanlığındaki ekip, yaptığı çalışma ile D.K.'nin midesindeki pillerin birisini çıkardı. Uzmanlar, mahkumun midesindeki diğer 7 pilin müdahale yapılarak çıkarılmasının dokulara zarar vereceğini belirleyince takip altında doğal yollardan çıkarılması kararını verdi.

Bunun üzerine servise yatırılan D.K., 2 gün sonra midesindeki pilleri doğal yollarla vücudundan çıkardı.

KARŞILAŞTIĞI MANZARA DOKTORU ŞAŞIRTTI

Tedavisinin ardından taburcu edilen mahkum yeniden cezaevine gönderilirken, doktor Ahmet Yağbasan karşılaştığı manzaranın kendilerini şaşırttığını söyledi.

"İLK KEZ BÖYLE BİR VAKA GÖRDÜK"

İğne, boncuk ve bozuk para yutan hastalarla sıkça karşılaştıklarını ancak ilk kez midesinde 8 kalem pil olan bir vaka gördüklerini anlattı.

"8 PİLİ ÖZEL ALETLERLE ÇIKARMAYI DENEDİK"

Ahmet Yağbasan, şöyle dedi:

"Vaka bize cezaevinden karın ağrısı şikayetiyle getirildi. Acil serviste çekilen röntgende midesinde kalem pillerin olduğunu belirledik. Bunun üzerine hastayı endoskopi ünitesine aldık. Midede 8 pil olduğunu gördük ve bunları özel aletlerle çıkarmayı denedik. Yaptığımız müdahale ile birini çıkardık ama diğerlerinin pozisyonu uygun olmadığı için çıkaramadık. Pillerin içindeki kimyasal maddelerden dolayı doku hasarına yol açabileceğini kanaat getirerek, hastanın diğer 7 pili takip altında doğal yollardan çıkarmasını kararlaştırdık. Serviste yatan hastamız 2 gün sonra pilleri doğal yollardan çıkarmış oldu."

İNTİHAR AMAÇLI YUTMUŞ OLABİLİR

Doktor Ahmet Yağbasan, mahkumun psikolojik sorunları olmadığını intihar amaçlı olabileceğini düşündüklerini söylerken, pilin yutulmasının ardından 24 saat içerisinde acil servise getirilmemesi halinde hayati risk yaşayabileceğini de belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Yağbasan Yaşam Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst oldu

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst oldu

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Bakmadan Geçme

Bitcoine, kripto paraya vergi gelecek mi? Borsaya vergi gelecek mi? Borsa gelirleri vergilendirilecek mi? #129297 Giovanni van Bronckhorst kimdir, hangi takımları çalıştırdı? Beşiktaş yeni Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst kimdir? Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim oldu? SON DAKİKA Beşiktaş teknik direktörü belli oldu İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 5 Haziran Çarşamba İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? 6 Haziran Perşembe yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? #129300 Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 5 Haziran Çarşamba 2024? #128250 Survivor kim kazandı? 5 Haziran Çarşamba Survivor'da kim kazandı? Sandık Kokusu 26. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 5 Haziran Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 5-6 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kuruluş Osman 164. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 5 Haziran Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 5-6 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! Yetenekli Bay Cage filmi oyuncuları kim, konusu ne? Yetenekli Bay Cage filmi ne zaman, nerede çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor ne zaman, nerede çekildi?
Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

500

Yorumlar (10)

...TAŞOVA...:

.....ESADI DESTEKLİYEN CHP VE HDP KINA YAKIN SOL BEYNAMAZLAR... ESADI DESTEKLEDİNİZ TÜRKMENLER ÖLÜYOR ,DHKPC Yİ VE PKK YI DESTEKLEDİNİZ VATAN EVLATLARI ÖLÜYOR.... BUNUN HESABINI VERECEKSİNİZ HAİN KIZILBAŞLAR ,HAİN KROLAR ,HAİN GEZİZEKALİLAR.....

15
17
yanıtYanıtla
alimm:

sen adını taşova değil taşkafa diye değiştir bence. . .

yanıt12
yanıt5
Osm:

Sıkıldık artık olmadık alakasız konulara yorum yapmak ancak Ve ancak cehaletin ne duruma geldiğini vede toplumun ruh yapısının nasıl bozulmuş.olduğunu görürsünüz.simdi bu tiplere doktora git tedavi ol desen kavgada ederler.

yanıt2
yanıt0
Bülent Şahin:

Amerika yapımı bir filmde kalem pil yutarak hastaneye giderken kaçan mahkum vardı ona özenmiş olabilir

14
0
yanıtYanıtla
diyet niyetine:

Bu pillerden hergün düzenli bir.şekilde yutmanız halinde on günde kesin on kilo verirsiniz. Kilo vermeye birebir. Tavsiye ederim.

1
10
yanıtYanıtla
kimim ben:

psikolojik olabilir ya da kacmak icin bi plan.

11
0
yanıtYanıtla
Cantona:

Zeytınmı lan bu.gavuk

7
2
yanıtYanıtla
selo can:

kesin akplidir koleksiyon yapiyor dur

5
4
yanıtYanıtla
kerim akgunMobil-ANDROID:

bu ulkenin yetistirdigi guzek insanlardan birisin doktor.

8
1
yanıtYanıtla
Antipatik Mobil-IOS:

Hani pil sağlığa zararlıydı hahahaha adam resmen intahara kalkışmış ...

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title