Haberler

Lösemili Çocukların Gönüllü Anneleri Oldular

Antalya'ya Gelen 18 Yaşındaki Alman Andi Herda Monaj ve Portekizli Andriea Martins, Akdeniz Üniversitesi İlik Nakli Merkezi'nde Lösemili Çocuklara Bir Karşılık Beklemeden Yardımcı Oluyorlar.

Antalya'ya gelen 18 yaşındaki Alman Andi Herda Monaj ve Portekizli Andriea Martins, Akdeniz Üniversitesi İlik Nakli Merkezi'nde lösemili çocuklara bir karşılık beklemeden yardımcı oluyorlar.

Avrupa Birliği'nin yardım programları kapsamında Antalya'ya gelen Alman Herda Monaj ve Portekizli Andriea Martins, Akdeniz Üniversitesi İlik Nakli Merkezi'nin gönüllü anneleri oldu. Sağlık merkezine gelen lösemili çocuklara yardımcı olan 2 genç kız çocuklarla birlikte resim yapıp oyunlar oynuyor. Hiçbir karşılık beklemeden günün her saatinde lösemili çocuklarla birlikte olan kızlara çocuklar "Anne"diye sesleniyor. Türkçe öğrenmeyi ihmal etmeyen Alman Herda ve Portekizli Andriea, "Biz buraya kendi

isteğimizle geldik. Lösemili çocuklarla birlikte olunca çok mutlu oluyoruz. Onlarla iyi anlaşıyoruz" dediler.

(SE-AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title