Haberler

Kuşan: İpekyolu İlçesi'ni Kazanacağız

Güncelleme:

Ak Parti Van İpekyolu İlçe Başkanlığı, ilde bulunan gazetecilerle kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerin tarihi yaklaştıkça, partilerin il ve ilçe teşkilatları da basınla daha fazla bir araya gelmeye başladı. Bu kapsamda Ak Parti'nin İpekyolu İlçe Teşkilatı da gazetecilerle bir araya geldi. Sütçü Kenan Kahvaltı Salonu'nda verilen kahvaltıya iştirak edenlere teşekkür ederek konuşmasına başlayan Ak Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, söz konusu ilçeyi almak için çabaladıklarını anlattı.

Kuşan, "Değerli basın arkadaşlarımız ve yönetimdeki arkadaşlarımız, tanışma kahvaltımıza iştirak ettiğiniz için teşekkür ediyorum. İstedik ki bugün bir araya gelelim ve yönetimdeki arkadaşlarımız ile basın tanışsın ve kaynaşsın. Bildiğiniz gibi yerel seçimler yaklaştıkça çalışmalarımız da sürüyor. Biz İpekyolu olarak yeni bir ilçeyiz. Ev ev dolaşıyor ve partimizin çalışmalarını anlatıyoruz. Kurban Bayramı'nda birçok fakir aileye desteklerimiz oldu. Gençlik kollarımızla birlikte bugünlerde şehrin belli yerlerinde üye standı kurduk. Ak Parti'ye gençleri üye ediyoruz. Yine önümüzdeki günlerde bir Aşure Günü düzenleyeceğiz. Allah'ın izniyle çalışmalarımızı devam ettireceğiz" ifadelerini kullandı.

"İPEKYOLU VAN'IN EN BÜYÜK İLÇESİ"

İpekyolu İlçesi'nin Van'ın en büyük ilçelerinden biri olduğunu ifade eden Kuşan, "Bildiğiniz üzere İpekyolu İlçesi çok büyük bir ilçe. 280 bini aşkın bir nüfusu var. İpekyolu'nda 24 Mahallemiz var. 34 tane köyümüz bulunuyor. 180 bine yakın seçmenimiz var. Bize üç aday adayı başvurdu. Daha önce Merkez İlçe Başkanlığı yapan Abdulmenaf Keyifli, Erçek Belediye Başkanı Orhan Bağlayıcı ve Hilmi Gençer bizim aday adayı olan üç ağabeyimiz" dedi.

İpekyolu İlçesi ile ilgili anketler yaptırdıklarını ifade eden Kuşan, "Ben geldiğimden beri ikinci anketimi yaptırıyorum. İlk ankette BDP ile eşit oranda bir oy alıyorduk. Ancak ikinci ankette biz daha iyi duruma geldik. Seçimlere kadar neler yapacağımızı ve projelerimizi iyi anlatabilirsek Allah'ın izniyle çok daha iyi oy alacağımıza inanıyorum. Güçlü olduğumuz bölgeleri kaybetmeden, güçsüz olduğumuz yerleri de irdeleyerek burada gücümüzü artırarak hareket edeceğiz" dedi.

İpekyolu İlçesi'ne başvuruların az olmasının nedeninin sorulması üzerine, Kuşan, "Bunu tam bilemiyorum. Ancak Edremit ve Tuşba'ya çok fazla rağbet olmasının nedeni, Ak Parti'nin buralarda çok güçlü olduğu anlamına gelebilir veya aday adaylarımız bu yönde düşünmüş olabilir. Eğer İpekyolu'nda zorlanacağımızı düşünerek bizden birileri aday adayı olmamışsa, inanın hata yapmıştır. Zira biz İpekyolu İlçesi'nden çekinmiyoruz. Birilerinin çekindiği yerde yaşıyoruz zaten. O yüzden bizim bu ilçeyi kaybedeceğimizi düşünenleri yanıltacağız. İyi bir farkla İpekyolu İlçesi'ni alacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Hükümetin gücünden faydalanılması için seçmenlere çok iyi görevler düştüğünü dile getiren Kuşan, "Ak Parti iktidarının gücünden faydalanarak Van'ı ve ilçeleri çok iyi noktalara taşıyabiliriz. Her ne kadar hükümetimiz her parti belediyesine eşit olarak hizmet götürse de, biz eğer belediyeyi kazanırsak pozitif hizmetler almak için daha fazla mücadele eder, ilgili bakanlıklar aracılığıyla birçok sorunumuzu çözeriz" dedi.

Bölge: Bişar Ulutaş

Kaynak: Temsilci / Güncel

Ak Parti İpekyolu Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, eski İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'i kabul etti

Lübnan sınırındaki çatışmalar sonrası İsrail 50 bin yedek askerini göreve çağırdı

Lübnan sınırındaki çatışmalar sonrası İsrail 50 bin yedek askerini göreve çağırdı

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title