Haberler

Kurtulmuş: "Siyaseti Fani İnsan Üzerinden Yapmayız"

GÖRÜNTÜ DÖÜKÜMÜ: - Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un esnaf ziyareti, - Kurtulmuş'un konuşması, - Detay, Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: - "Siyaseti fani insan üzerinden yapmayız, baki olan inançlarımızdır, davamızdır, kıyamete kadar bu topraklar üzerinden yaşayacak olan aziz milletimizdir.

GÖRÜNTÜ DÖÜKÜMÜ: - Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un esnaf ziyareti, - Kurtulmuş'un konuşması, - Detay, Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş: - "Siyaseti fani insan üzerinden yapmayız, baki olan inançlarımızdır, davamızdır, kıyamete kadar bu topraklar üzerinden yaşayacak olan aziz milletimizdir. Bu milletin baki hesabını asla fani adamlar üzerinden yapmayız" Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Siyaseti fani insan üzerinden yapmayız, baki olan inançlarımızdır, davamızdır, kıyamete kadar bu topraklar üzerinden yaşayacak olan aziz milletimizdir. Bu milletin baki hesabını asla fani adamlar üzerinden yapmayız" dedi. Kurtulmuş, seçim çalışmaları kapsamında Ünye ilçesi Tekkiraz Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Bir restoranda düzenlene etkinlikte konuşan Kurtulmuş, dede ocağı olan Tekkiraz'da bulunmaktan dolayı büyük onur ve mutluluk yaşadığını belirtti. Dedesi rahmetli Numan Kurtulmuş'un adını taşıdığını ifade eden Kurtulmuş, çocukluk anılarını da vatandaşlarla paylaştı. Babası ve annesinin hizmet ettiği Tekkiraz'a, destek verilmesi halinde kendisinin de hizmet edeceğini vurgulayan Kurtulmuş, "Siyaseti fani insan üzerinden yapmayız. Baki olan inançlarımızdır, baki olan davamızdır, kıyamete kadar bu topraklar üzerinden yaşayacak olan aziz milletimizdir. Bu milletin baki hesabını asla fani adamlar üzerinden yapmayız. Bizim için mühim olan işimizi, düzgün yapmaktır. Onun için sizden destek isterken hem size hizmet etmek için hem de işimizi düzgün yapmak için sizden destek istiyoruz. Siz ne kadar kuvvetli bir şekilde arkamızda durursanız, biz de size o kadar fazla hizmetkar oluruz" diye konuştu. Kurtulmuş, Ordu'da hayata geçirmek istedikleri 5 mega projeyi kamuoyuyla paylaştıklarını anımsatarak, millete efendilik yapmak için siyaset yapmadıklarını kaydetti. Açıkladıkları 5 mega projenin Ordu'nun geleceği adına önemli olduğuna işaret eden Kurtulmuş, "Bu projelerle birlikte Ordu göç veren bir il değil, göç alan bir il olacak. Allah'ın izniyle Ordu'nun nüfusu göreceksiniz yıllar içerisinde artmış olacak. Neden 1,5 milyon nüfusumuz olmasın? Ama insanların işsiz olarak değil, iş bularak geldikleri bir Ordu yaratacağız" dedi. Numan Kurtulmuş, konuşmasının ardından esnaf ve Tekkiraz Ahmet Cemal Mağden Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Kaynak: AA / Güncel

Numan kurtulmuş Tekkiraz Ünye Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title