Haberler

Kulübede Kedilerle Birlikte Yaşam Mücadelesi Veriyor

Edirne'nin Keşan İlçesi'ne bağlı Maltepe Köyü'nde ağıldan bozma tek göz kulübede kalan ve komşularının verdiği yemeklerle karnını doyuran 61 yaşındaki Çetin Gelincik, kendisine uzanacak yardım elini bekliyor.

Edirne'nin Keşan İlçesi'ne bağlı Maltepe Köyü'nde ağıldan bozma tek göz kulübede kalan ve komşularının verdiği yemeklerle karnını doyuran 61 yaşındaki Çetin Gelincik, kendisine uzanacak yardım elini bekliyor.

Maltepe Köyü'nde oturan ve psikolojik sorunları olan Çetin Gelincik, tek odalı kulübede kedilerle birlikte yaşam mücadelesi veriyor. Anne ve babasını yıllarca önce kaybeden ve köyde akrabası olmayan Çetin Gelincik, komşuı ve yardımseverlerin yiyecek yardımıyla hayatını sürdürmeye çalışıyor. Maltepe Köyü Muhtarı Arif Kuşkonmaz, Çetin Gelincik'e rapor alarak maaş bağlatmak için iki kez girişimde bulunduğunu belirterek, şöyle dedi:

"2 kez yetkili mercilere müracaat ettik. Ama uygun görülmedi. Rapor alamayınca  kendisini vatandaşların yardımıyla idare ettirmeye çalışıyoruz. Özellikle komşular olmasa durum daha vahim olur. Şu an yaşının dolup, yaşlılık maaşı almasını bekliyoruz."

Komşuları Çetin Gelincik'e devletin sahip çıkması gerektiğini anlatırken, havaların soğumaya başlamasıyla yaşam şartlarının daha da olumsuz olacağını söyledi. Gelincik ise kendisine sadece komşularının yiyecek verdiğini, başka yardımda bulunan olmadığını kaydetti. - Keşanedirne

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Maltepe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title