Haberler

Korkunç Cinayeti Gölde Duran Saat Aydınlattı

Konya'da, 12 Gün Önce Kaybolan Kahraman Erdem (59) ile Mehmet Mustafa Öcal'ın (41) Cinayete Kurban Gittiği Ortaya Çıktı.

Konya’da, 12 gün önce kaybolan Kahraman Erdem (59) ile Mehmet Mustafa Öcal’ın (41) cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Gözaltına alınan katil zanlısı Halil Ay, Erdem ile olay günü 24.00’ten sonra bir daha görüşmediğini söyledi ancak Erdem’in suya atıldıktan sonra 22.15’te duran saati cinayeti ortaya çıkardı.

Ay, 250 bin YTL borçlu olduğu Kahraman Erdem’i, ardından da Öcal’ı öldürüp ayaklarına demir bağladıktan sonra Obruk Gölü’ne attığını itiraf etti.

KONYA’da turizm şirketinde çalışan Kahraman Erdem (59) ile Mehmet Mustafa Öcal (41), 12 gün önce ortadan kayboldu. Ailelerinin başvurusu üzerine polis, Erdem ve Öcal’ın bulunması için arama çalışması başlatttı. Polis, Erdem ve Öcal’a borcu olduğu belirlenen ve bir turizm firmasında komisyon karşılığı çalışan Halil Ay’ı gözaltına aldı.

Evli ve 5 çocuk babası Halil Ay, 3 gün boyunca susma hakkını kullandı. Ama polisin yaptığı araştırmada, Halil Ay’ın olay günü Karapınar İlçesi’nde kredi kartıyla yaptığı alışverişte çekiç, 10’ar kiloluk 4 torba demir ağırlık ve naylon ip satın aldığı belirlendi. Gözaltı süresinin bitimine yakın ifade veren Halil Ay, Kahraman Erdem ile Karapınar’a gezmeye gittiklerini ve saat 24.00 sıralarında Konya’ya geri döndüklerini söyledi.

KIYIDA KAN İZLERİ

Polis, Halil Ay’ın balık tutmayı sevdiğini ve sık sık Konya yakınlarındaki göllere gittiğini de belirledi. Karapınar İlçesi yakınlarındaki Acı Göl’ün kıyısında kan izlerine rastlanması üzerine polis, araştırmasını genişletti ve Kahraman Erdem’in cesedini, ayaklarına ağırlık bağlı şekilde buldu.

ÇEKİÇLE VURMUŞ

Erdem’in başına çekiçle vurulduğu da anlaşıldı. Kendisinin Erdem ile olay günü 24.00’ten sonra bir daha görüşmediğini söyleyen Halil Ay’ı, Erdem’in suya atıldıktan sonra 22.15’te duran saati ele verdi. Erdem’in cesedinin bulunması ve kolundaki saatin de 22.15’te durduğunun belirlenmesi üzerine Halil Ay, iki arkadaşını da başlarına çekiçle vurduktan sonra ayaklarına demir ağırlık bağlayıp suya attığını itiraf etti. Halil Ay, ifadesinde Kahraman Erdem’e 250 bin YTL borcu olduğunu, ancak bu borcu ödeyemediğini için öldürdüğünü, ardından Mustafa Öcal’ı da öldürüp cesedini ayaklarına demir bağlayıp Obruk Gölü’ne attığını söyledi. Dalgıçlar, Obruk Gölü’nde Mustafa Öcal’ın cesedini arıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title