Haberler

Kore Gazisinin Torununa Kepez Kaymakamlığı Yardım Eli Uzattı

Antalya'da yaşayan 82 yaşındaki Kore Gazisi'nin okula devam edemeyen torununa Kepez Kaymakamlığı sahip çıktı.

Antalya'da yaşayan 82 yaşındaki Kore Gazisi'nin okula devam edemeyen torununa Kepez Kaymakamlığı sahip çıktı. Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Özlem Çakmak'ın kısa sürede okula kayıt yaptırılacağının müjdesini verdi.

Memleketi Aksaray'dan 1950 yılında Kore Savaşı'na giden 82 yaşındaki Ahmet Çakmak, 10 yıl önce taşındığı Antalya'da eşi ve torunu ile yaşamaya devam ediyor. Kepez ilçesinde eşi 60 yaşındaki Şekire Çakmak ve torunu 16 yaşındaki Özlem Çakmak ile yaşayan Gazi Ahmet Çakmak, maddi imkansızlıkları nedeniyle torununun okuluna devam edemediğini yetkililere söylemişti.

Şeref aylığının yanı sıra İl Sosyal ve Yardımlaşma Vakfı'ndan eşi Şekire Çakmak'a evde bakım maaşı bağlanan Gazi Ahmet Çakmak'a, Kepez İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan nakdi yardım verildi.

Gazi Ahmet Çakmak'ın torunu Özlem Çakmak'ın okumak için yardım istemesi üzerine Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit gerekenin yapılması için talimat verdi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşen Kaymakam Özyiğit, Özlem Çakmak'ın okuluna devam etmesi için gerekli yardımların yapılacağını kaydetti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Çakmak Antalya Kepez Kore Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title