Haberler

Konyaaltı Belediyesi, personeline hizmet içi eğitimler veriyor

Güncelleme:

Konyaaltı Belediyesi, ilçe genelinde yapılan hizmetlerin daha kaliteli hale gelmesi için personele verdiği hizmet içi eğitim çalışmalarını hızlandırdı. Belediye çalışanlarına afet anında yapılması gerekenler konusunda eğitimler verildi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeline yüksek alanlarda çalışırken nelere dikkat edilmesi gerektiği anlatıldı. Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeline ise vatandaşların talep ve sorunlarına daha hızlı dönüş sağlamaları konusunda bilgi verildi. Konyaaltı Belediyesi'nde işe yeni başlayan personele oryantasyon eğitimi verildi. Eğitimler sürecektir.

Konyaaltı Belediyesi, ilçe genelinde yapılan hizmetlerin daha kaliteli hale gelmesi için personele verdiği hizmet içi eğitim çalışmalarını hızlandırdı.

Geçen günlerde belediye çalışanları için afet anında yapılması gerekenler konusunda uzman eğitmenler tarafından çeşitli eğitimler veren Konyaaltı Belediyesi, personele yönelik hizmet içi eğitimlerine devam ediyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde görev yapan personele uzman eğitmenler tarafından yüksek alanlarda çalışırken nelere dikkat edilmesi  gerektiği teorik ve pratik olarak anlatıldı. Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Halk Masa personeline ise vatandaşların talep ve sorunlarına daha hızlı dönüş sağlamaları ve çözüm üretmeleri konusunda bilgi verildi.

ORYANTASYON EĞİTİMİ

Konyaaltı Belediyesi'nde işe yeni başlayan personele İnsan Kaynakları Müdürlüğü'nce belediye başkanı, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin tanıtıldığı, birimlerde ne gibi hizmetlerin verildiğinin anlatıldığı oryantasyon eğitimi verilirken; eğitimler kapsamında son olarak ise zabıta personeline tutanak düzenleme ve mevzuat anlatıldı.

EĞİTİMLER SÜRECEK

Kurum içi eğitimlere son derece önem verdiklerini belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "Konyaaltı'nda yaşayan her bir vatandaşımıza nitelikli hizmet verebilmek adına çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu doğrultuda belediye personelimize de hizmet içi eğitimler vermeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Konyaaltı Belediyesi Halkla İlişkiler Konyaaltı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title