Haberler

Konya'da Patlama: 4 Ölü, 2 Yaralı

Güncelleme:

Konya'nın Karapınar ilçesinde kullanılmayan bir evde meydana gelen patlama ve ardından çıkan yangında 4 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Konya'nın Karapınar İlçesi'nde müstakil kutllanılmayan bir evde meydana gelen patlama ve ardından çıkan yangında 4 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Karapınar İlçesi'ne bağlı Hotamış Beldesi Şabanlı Mahallesi'ndeki tek katlı kullanılmayan müstakil bir evde saat 21.30 sıralarında şiddetli bir patlama meydana geldi.

Patlamanın ardından alevlerin yükseldiğini gören çevre sakinleri jandarma ve itfaiyeye haber verdi. Güvenlik güçleri bina çevresine kimseyi yaklaştırmazken, itfaiye görevlilerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Olayda evde bulunan 1'i kadın 4 kişi yaşamını yitiririrken, 1'i kadın 2 kişi de yaralandı. Evin zemininde ise patlamadan dolayı yarım metre derinliğinde bir çukur oluştuğu görüldü. Patlamadan yaralı olarak kurtulan Ayşegül Yemiş (16) ve Yavuz Sözen'in (33) hastaneye götürülmeden önce jandarmaya verdiği bilgide ölenlerin ev sahibi Emin Yemiş, kızı Dönay Yemiş, İskender Gümüşsoy ve Cengiz Akan olduğunu söyledikleri öğrenildi.

Olay yerine gelen savcı inceleme başlattı. Komşularından bazıları ailenin zaman zaman gelip kaldığı evde define aradığı iddiasında bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karapınar Hotamış Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title