Haberler

Konak Belediye Başkanı Tartan da İstifa Etti

İzmir Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, CHP'den istifa etti.

İzmir Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, CHP'den istifa etti.

CHP tarafından yeniden belediye başkanlığına aday gösterilmeyen Tartan, istifa ettiğini duyurdu. Tartan, twitter'daki hesabından yayınladığı mesajda, "CHP'den üzülerek ayrılıyorum. Bu konuda şu an itibariyle herhangi bir partiyle görüşmem olmamıştır. Kamuoyuna saygıyla duyuruyorum" dedi. Tartan'ın istifasını belediye başkanlığı yetkilileri de doğrularken, Tartan'ın konuyla ilgili bir açıklama yapacağı belirtildi.

CHP'nin 9 Şubat Pazar Günü yapılan Parti Meclisi toplantısında, Konak'ta Hakan Tartan'ın yerine eski İzmir Baro Başkanı Sema Pektaş aday gösterildi.

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi ve Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan'ın ardından, Tartan da yeniden aday gösterilmediği için CHP'den istifa eden belediye başkanları arasında yer aldı. CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek de CHP'deki son PM'nin ardından aday tepkisi nedeniyle istifa edenler arasında.

Kaynak: ANKA / Güncel

Hakan Tartan Kırklareli İzmir Konak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title