Haberler

Kırgızistan Acil Durumlar Bakan Birincisi Yardımcısı AA'nın 'Yılın Kareleri' oylamasına katıldı

Güncelleme:

Kırgızistan Acil Durumlar Bakan Birincisi Yardımcısı Azamat Mambetov, Anadolu Ajansı'nın (AA) 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğraflarının yer aldığı 'Yılın Kareleri' oylamasına katıldı. Mambetov, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğrafları inceledi ve tercihlerini belirtti.

Kırgızistan Acil Durumlar Bakan Birincisi Yardımcısı Azamat Mambetov, Anadolu Ajansının (AA) 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğraflarının yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.

Mambetov, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği "Çevre-Yaşam", "Haber", "Spor", "Deprem: Umut" ve "Gazze: Kanıt" kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

"Çevre-Yaşam" kategorisinde İsa Terli'nin "Boğaz'ın şahitliği" fotoğrafını seçen Mambetov, "Haber" kategorisinde Mirwais Amir'in "Yıkılan hayatlar", "Spor" ise Sergei Gapon'un "Sahada isyan" fotoğraflarını tercih etti.

Mambetov, bu yıla özel eklenen "Deprem: Umut" kategorisinde Muhammed Enes Yıldırım'ın "Hepimiz birimiz için" fotoğrafını seçerken "Gazze: Kanıt" kategorisindeyse tercihini Mustafa Hassona imzalı "Toz duman" fotoğrafından yana yaptı.

AA'nın kuruluş tarihi hakkında bilgi alan Mambetov, AA foto muhabirleri ile muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğrafları beğendiğini ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Ajansı Kırgızistan Kültür Sanat Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title