Haberler

Kiosk İnnova Yenilikçi Perakende Çözümleri İle Dubai'de

Güncelleme:

Kiosk İnnova, perakende sektörü için geliştirdiği akıllı ürün tanıtım ekranları ile uluslararası alanda da tercih ediliyor.

Dokunulan ürünlerin özelliklerini karşılaştırabilen yenilikçi çözümler sayesinde müşteriler artık kolayca ürün tercihi yapabiliyor

Türk Telekom Grup Şirketleri'nden İnnova, ödüllü kiosk çözümlerinin başarısını yurtdışında hayata geçirdiği projeler ile pekiştirmeye devam ediyor. İnnova'nın self servis cihaz pazarındaki lider markası Kiosk İnnova, geliştirdiği yenilikçi kiosk çözümleri uluslararası alanda büyük ilgi görüyor.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde faaliyet gösteren Sharaf DG Grubu'na bağlı yeni mağazalar zinciri Adventure HQ mağazaları artık müşterilerine ürün tanıtımı konusunda teknolojik bir çözüm sunuyor. Dubai'de yer alan Adventure HQ'nun müşterileri Kiosk İnnova'nın yenilikçi çözümleri sayesinde bir ürünü dokunmatik ekrandan seçtiğinde veya kiosk üzerindeki ürünü tutup kaldırdığında ekranda ürünün resmi, özellikleri ve fiyatı hakkında bilgi alabiliyor. Hatta müşteriler farklı ürünlerin özelliklerini karşılaştırmak istediklerinde ürünleri aynı anda tutup kaldırdıklarında kıyaslamayı ekranda görebilme imkânına da sahip oluyor. Ürün kataloglarının incelenebildiği bilgi kiosklarında yer alan yazıcılar sayesinde istenilen ürüne ait özellikler ve fiyat bilgisi hakkında anında çıktı alınabiliyor. Akıllı kiosklar ayrıca üzerlerinde yer alan güvenlik aparatları sayesinde numune ürünlerin çalınmasını da engelliyor. Navigasyon cihazı, su altı kol saati ve olta gibi ürünlerin tanıtımlarını gerçekleştirdiği bu yenilikçi kiosklar sayesinde Adventure HQ mağazaları yılın en başarılı lansmanına imza atması nedeniyle Retail Me ödülüne layık görüldü.

Ürün satışına destek için raporlama da yapıyor

Kiosk İnnova ekibi tarafından tasarlanan bu özel çözümde kiosk ve kiosk yazılımlarının yanı sıra raporlama yapabilen gelişmiş merkezi yönetim yazılımı da yer alıyor. Merkezi yönetim yazılımı en fazla hangi ürünün incelendiği, hangi ürünün hangi diğer ürün ile kıyaslandığı ve hangi saatler arasında müşterilerin hangi ürünleri incelediği gibi farklı bilgileri toplayarak rapor halinde sunabiliyor. Böylece mağaza yöneticileri raporlama özelliği sayesinde ürün satışına destek olabilecek kampanyaları kurgulanabilme konusunda da fikir sahibi olabiliyor.

Adventure HQ için özel olarak geliştirilen çözümü Kiosk İnnova AR-GE ekibinin özverili çalışmaları sonucu 3 ay gibi kısa bir süre içerisinde hayata geçirdiklerine dikkat çeken İnnova Kiosk ve Otomasyon Çözümleri Direktörü Ahmet Kebabçıoğlu, "Self servis kiosk çözümleri alanındaki lider markamız Kiosk İnnova, uluslararası alanda ses getiren projelere imza atmaya devam ediyor. Geçen yılın sonunda ASKİ için ürettiğimiz ödeme kioskları ile İngiltere'de Avrupa'nın en iyi e-devlet projesi ödülünü almıştık. Şimdi de Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki bu çok farklı projeyi başarı ile tamamladık. Hayata geçirdiğimiz bu ve benzeri projeler sayesinde Kiosk İnnova markamızın uluslararası alanda tanınırlığını gün geçtikçe daha da artacağına inanıyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türk Telekom Dubai Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title