Haberler

Kayyum Başkan, Arazi Davasında Uzlaşmaya Aracı Oldu

VAN'ın Başkale İlçesi Belediye Başkanı DBP'li İhsan Güler'in İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılmasının ardından yerine kayyum olarak atanan Kaymakam Abdulselam Öztürk, yaklaşık 2 yıldır süren arazi davasında tarafları uzlaştırdı.

VAN'ın Başkale İlçesi Belediye Başkanı DBP'li İhsan Güler'in İçişleri Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılmasının ardından yerine kayyum olarak atanan Kaymakam Abdulselam Öztürk, yaklaşık 2 yıldır süren arazi davasında tarafları uzlaştırdı.

Van'ın Başkale İlçesi Yenimahalle'de yaklaşık 7 hektar arazi, Başkale Mal Müdürlüğü ile Haşim Öztürk arasında davalık oldu. 2 yıldır Sulh Hukuk Mahkemesi'nde süren dava, İçişleri Bakanlığı tarafından Başkale Belediye Başkan Vekilliği'ne atanan Abdulselam Öztürk'ün devreye girmesiyle sonuçlandı. Hak sahibi Haşim Öztürk ile görüşen Başkan Vekili Öztürk, sorunu çözdü. Arazi üzerinde yapılan ifraz sonucu Haşim Öztürk, kendisine verilen araziyi kabul edince dava uzlaşmayla son buldu.

Bunun üzerine Başkale Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, sorunun uzlaşmayla çözülmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hak sahibi Haşim Öztürk'ü makamında kabul edip teşekkür plaketi verdi. Uzlaşma sağlanan araziye ise TOKİ tarafından Emniyet Müdürlüğü için bina ve sosyal tesisler yapılacak.

- Van

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanlığı Abdulselam ÖZTÜRK Başkale Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title