Haberler

Kaymakamdan, Ramazan Ayında Su ve Çay Yasağı

Güncelleme:

Denizli'nin Honaz İlçesi'nde Kaymakamlık binası içinde Ramazan ayında su yasağı uygulanıyor.

Denizli'nin Honaz İlçesi'nde Kaymakamlık binası içinde Ramazan ayında su yasağı uygulanıyor. Yasağın, Ramazan ayının başlamasıyla Kaymakam Turgut Gülen'in talimatıyla uygulanmaya başlandığı ve devam ettiği belirtildi.

GAZETİCİLERE SU VERİLMEDİ

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, bazı temaslarda bulunmak üzere Honaz'a gitti. Kaymakamlığı ziyaret eden Vali Demir'in programını takip eden basın mensupları, Kaymakamlık görevlisinden su istedi. Görevli, "Ramazan ayında su servisimiz yok. Ramazan ayından sonra gelirseniz su içersiniz" yanıtını verdi. Denizli Valiliği Basın Halkla İlişkiler Müdürü Cengiz Özcan devreye girdi ve basın mensuplarına su verilmesini istedi. Ancak sonuç yine değişmedi. Görevli, Kaymakam Turgut Gülen'in 'Kaymakamlık binasında Ramazan ayı boyunca hiç kimseye su ve çay servisi yapılmaması' talimatı verdiğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Denizli Honaz Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

SİBGATULLAH ALLAH IN YARATICIGÜCÜ:

Ne güzel başlık atmışsınız !Ne yani kötü mü? Ben o kaymakamın ellerinden öper kendisine en derin saygılarımı sunarım.Güya milletin gözünden düşürmek için Honaz Kaymakamı ramazan ayında su ve çay yasağı koydu diye başlık atıyorsunuz! Okuyanda diyecek ki kaymakama bak kaymakama! Hangi çağda yaşıyoruz dedirteceksiniz ama şimdi sizin bu başlığınızla ben olayı öğrendim.Kendisini tebrik eder en derin saygılarımı sunarım o en kaliteli insana!

1
0
yanıtYanıtla
1974 s.a:

dinimizde baskı yok kaymakam oructutanda kendine tutmayanda kendine yasakla bi yere varılmaz sanki sen verdirmedindiye o şahız su icmedimi senbirde okumuş adamsın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title